UUTISET

14.03.2024

TOPIAS PALMI SIVUUN TOSITOIMISTA

(kuva: Janne Yli-Korhonen)

Karhubasket joutuu pelaamaan seuraavat viikot ilman kapteeniaan ja Korisliigan parasta kotimaista korintekijää Topias Palmia (18 pistettä per ottelu). Palmi loukkasi kätensä alkuviikon harjoituksissa ja käsi operoidaan huomenna perjantaina. Nopea leikkaukseen pääsyn myötä ei ole kuitenkaan poissuljettua, että Topias nähdään vielä tämän kauden aikana Korisliiga-parketeilla. Se vaatii kuitenkin joukkueelta pitkää pudotuspelikevättä.

-Vuoden vaihteen jälkeen meillä on mennyt hyvin loukkaantumisten suhteen, mutta nyt sitten Topiaksen tilanteessa oli todella paljon huonoa tuuria mukana, päävalmentaja Janne Koskimies harmittelee. Olemme osoittaneet joukkueena jo aiemmin venymiskykyä ja nyt on taas useammallekin pelaajalle isompaa roolia tarjolla, kun eniten minuutteja kentällä urakoinut pelaaja on sivussa.

Karhubasket kohtaa lauantaina IKH Areenassa Korisliigan ylemmän loppusarjan sarjataulukossa kakkosena olevan BC Nokian. Ottelu alkaa kello 18 ja liput voi ostaa ennakkoon osoitteesta Lippu.fi.