UUTISET

23.02.2024

MIKKO KATAJISTO KARHUBASKETIN TOIMINNANJOHTAJAKSI

Kuva: Ville Koskiniemi/vilkoski.smugmug.com

Karhubasket on palkannut uudeksi toiminnanjohtajaksi 48-vuotiaan Mikko Katajiston. Katajisto on ollut mukana Karhubasketissa sen perustamisesta saakka, eli kesästä 2017. Hän on toiminut Karhubasketin hallituksessa usean vuoden ajan ja tällä toimintakaudella seuran varapuheenjohtajana.

Katajisto on pelannut koripalloa 80-luvun alkupuolelta ja seuran ykkösjoukkueessa 90-luvun alussa. Kun Kauhajokinen koripallo nousi valtakunnan tasolle 2000-luvulla Katajisto toimi kahden kauden ajan joukkueen valmentajana. Viimeisten 24-vuoden aikana hän on ollut neuvottelemassa lähes jokaista pelaajasopimusta, joten kokemusta Kauhajokisesta koripallosta löytyy runsaasti.

-Olen pikkupojasta kasvanut koripallon parissa. Jaakko Yli-Kortesniemi, Simo Koski-Lammi ja Petteri Opas opettivat paljon lajista. Porukka paikkakuntamme koripallon ympärillä on kuin perhe. Rauno Ketolan, Tapio Loukon sekä Vesa Ojalan ja monet muut henkiöt ovat olleet tärkeitä henkilöitä useiden vuosien ajan. Olen oppinut heiltä paljon.

Koripallo Kauhajoella on vuosien aikana muuttunut todella paljon. Nyt meillä on maan upein koripalloareena ja sitäkautta olosuhteet. Parhaat fanit, jotka ovat joukkueen tukena aina ja kaikkialla, ja taustaryhmä. Unohtamatta kaikkia talkoolaisia, jotka ovat tämän mahdollistaneet. Olen joukkuepelaaja ja nyt meidän pitää taas saada kaikki pelaamaan samassa joukkueessa sekä yhteisen pelisuunnitelman mukaan. Kun teemme yhdessä töitä, niin toiminta kehittyy. Mika Rinne, joka on yksi suurimpia korislegendoja Kauhajoella, on viitoittanut tietä ja siitä on helppo jatkaa eteenpäin. Töitä on paljon, mutta nyt laitetaan työhanskat käpäliin ja ruvetaan hommiin hienon porukan kanssa, joka meillä on kasassa areenalla ja seurassa. Ja mukaan mahtuu aina uusiakin kasvoja.

Katajisto siirtyy toiminnanjohtajaksi maaliskuun alussa. Ennen uutta pestiä hän toimi viimeiset vuodet yrittäjänä.