UUTISET

08.01.2024

TOPIAS PALMI ON KORISLIIGAN JOULUKUUN KUUKAUDEN PELAAJA

Korisliigan kuukauden pelaajaksi joulukuussa 2023 on valittu Kauhajoen Karhubasketin kapteeni Topias Palmi. Palmin johdolla oranssipaidat voittivat joulukuussa viisi ottelua ja kärsivät kaksi tappiota. Nämä viisi voittoa tulivat putkeen ja nostivat kauhajokiset kiinni ylemmän loppusarjan paikkaan.

Palmi löytyy koko Korisliigan pistetilaston sijalta viisi ja on sarjan paras kotimainen pistemies. 19 ottelussa pisteitä on syntynyt 19,8 ottelua kohden ja ne ovat syntyneet 39 prosentin kolmosilla, 62 prosentin kakkosilla ja 86 prosentin vapareilla. Lisäksi Palmi on poiminut 4,5 levyriä ottelua kohden ja jakanut 1,1 syöttöä.

Joulukuussa tahti oli vielä kovempi. Tampereen Pyrinnön kasvatti upotti tappiollisessa Korihait pelissä 37 ja heti seuraavassa voitollisessa ottelussa BC Nokiaa vastaan 36 pistettä. Koko joulukuun pistekeskiarvo oli 26,6 pistettä ja kakkoset upposivat 75 sekä kolmoset 42 prosentin tarkkuudella. Levyreitä Palmi poimi joulukuussa 6,4 per ottelu.

Palmi saa joulukuun kuukauden pelaajapalkinnon kauhajokisten seuraavassa ottelussa, kun IKH Areenalle saapuu vieraaksi tiistaina 16. tammikuuta kello 18.30 alkavaan otteluun paikallisvastustaja Lapuan Kobrat. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti ylemmän loppusarjan paikasta eli sijoituksesta kuuden parhaan joukkueen, joten erittäin tärkeä ottelu on molemmille kyseessä. Liput saa ostettua ennakkoon osoitteesta Lippu.fi.