UUTISET

30.01.2024

KARHUBASKET GAALA 23.2.2024

Karhubasket Gaala järjestetään IKH Areenan VIP-Loungessa perjantaina 23.2.2024 klo 19:00 alkaen. Karhubasket toivottaa kaikki täysi-ikäiset halukkaat juhlistamaan joukkuetta, viettämään yhteistä aikaa, sekä nauttimaan ohjelmanumeroista. Koko joukkue osallistuu myös gaala-iltaan.

Luvassa on muunmuassa herkullinen illallisbuffet, perinteinen paitahuutokauppa sekä pelaajahaastatteluita.

Gaalaillassa esiintyy myös stand up koomikko Arimo Mustonen. Hän on ollut vuosien ajan mukana TV4:n stand up ohjelmassa. Mustonen on tehnyt yli 4500 keikkaa yli 19-vuotisen uran aikana.  Arimo Mustonen toimii myös useiden klubien vetäjänä ja on toiminut stand up komiikan opettajana mm. Suomen teatteriopistolla.

Gaalan musiikista vastaa KB:n oma DJ Danél.

Ilmoittautuminen on auki 16.2. asti oheisen linkin kautta. Tervetuloa!

ILMOITTAUTUMINEN GAALAAN