UUTISET

02.02.2024

MUUTOKSIA KARHUBASKETIN ORGANISAATIOSSA

Mika Rinne (vasemmalla) ja Petri Suokas (oikealla) (kuva: Janne Yli-Korhonen)

KB Events Oy:n myyntijohtaja Mika Rinne siirtyy muihin tehtäviin ja hänen viimeinen työpäivänsä on perjantaina 23. helmikuuta. Rinne on toiminut myös Karhubasketin toiminnanjohtajana.

KB Events Oy on IKH Areenan eli KB Areena Kauhajoki Oy:n tytäryhtiö, joka järjestää IKH Areenalla tapahtumia. Karhubasket on kolminkertainen Suomen mestari, joka perustettiin vuonna 2017 jatkamaan koripallotoimintaa Kauhajoella. Rinne jatkaa vapaaehtoistyötä Karhubasketin taustalla.

KB Events Oy ja Karhubasket kiittää isosti Rintsiä panoksestaan tapahtumien sekä kauhajokisen koripallon eteen tekemästään työstä. Rinne on Kauhajoen oma kasvatti ja pelasi Uudessakaupungissa 227 pääsarjaottelua. Rinne oli pelaajana nostamassa kauhajokisia I divariin ja pelasi Kauhajoella 76 divariottelua. Valmentaja Rinne oli nostamassa Kauhajokisen koripallon Korisliigan kahdesti.

-Rinteen menetys organisaation ulkopuolelle on harmittava juttu, Karhubasketin puheenjohtaja Petri Suokas kommentoi. Kiitämme Mikaa hänen panoksestaan ja toivotamme kaikkea hyvää tulevaan. Tiedotamme uusista kuvioista heti, kun saamme hallituksessa suunnitelmat valmiiksi, Suokas kertoo.

Karhubasket kohtaa IKH Areenalla huomenna lauantaina kello 17 Tampereen Pyrinnön. Ottelussa ratkeaa pelaavatko oranssipaidat ylemmässä vai alemmassa jatkosarjassa. Ennakkoon lippuja saa osoitteesta Lippu.fi.

Jatkosarjojen ohjelmat varmistuvat ensi viikon alussa ja niistä tiedotetaan nettisivuilla heti, kun ne ovat valmistuneet ja liput tulevat myyntiin maanantaina. Kausikortit ovat voimassa myös jatkosarjoissa.