UUTISET

16.05.2023

IKH AREENALLE VUODEN KORIPALLOTEKOPALKINTO

Karhubasketin kotinäyttämönä tällä kaudella ollut IKH Areena sai ennen viidettä finaalia vuoden koripallotekopalkinnon. IKH Areenan yleisökeskiarvo on tällä kaudella ollut 24 Korisliigan ottelussa 1583 katsojaa. Yleisöennätys tehtii edellisessä finaalissa, kun IKH Areenan lehtereillä oli 2223 katsojaa.

Suomen Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö palkitsee vuosittain vuoden koripallotekona tahon, joka on merkittävästi myötävaikuttanut koripallon tunnettavuuden kasvua.

IKH Areena on luonut upeat puitteet koripallon pelaamiselle, seuraamiselle, fanittamiselle ja kehittymiselle. Huippuluokan areena on loistava esimerkki koripallon nosteesta ja nostatuksesta, sekä tahdosta ja panostamisesta liikuntaan ja urheiluun, mikä tarjoaa mahdollisuuksia niin huippu- ja kilpakoripallon kuin harrastepelaamisen kasvulle.

IKH Areenan puolesta palkinnon ottivat vastaan Petri Suokas ja Mika Rinne. Palkinnon luovutti Koripalloliiton toimitusjohtaja Kati Packalén.