UUTISET

15.06.2023

KARHUBASKET FANCLUBIN KESÄKARNEVAALIT – KAUSILIPPUJEN MYYNTI KÄYNNISTYY

Juhannus lähestyy ja mikä onkaan parempi paikka virittyä juhlatunnelmaan kuin IKH Areena. Keskiviikkona 21.6. kello 17-19 IKH Areenalla on Karhubasket Fanclubin kesäkarnevaalit. Paikalla voi herkutella Eijan vohveleilla tai ostaa juhannuspöytää coach Koskimiehen kuuluisaa saaristolaisleipää. Uutena tuotteena lanseerataan fanipäällikkö Pertsan raparperipiirakka.

Kaikkien herkkuja ostaneiden kesken arvotaan Henri Kantosen FIBA Europe Cup pelikengät nimmarilla varustettuina.

Coach Koskimiehen saaristolaisleipää voi varata etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen fanclub@karhubasket.fi. Ilmoita samalla määrä. Saaristolaisleipä maksaa 8 € kappale ja 20 € kolme kappaletta.

Keskiviikkona voit myös liittyä tai uusia jäsenyyden Fanclubiin. Lisäksi keskiviikkona käynnistyy kausilippujen myynti kaudelle 2023-2024.

KAUSIKORTIT KAUDELLE 2023-2024

Kausikorttien myynti käynnistyy IKH Areenalla keskiviikkona 21.6., jolloin IKH Areenalla on Karhubasket Fanclubin kesäkarnevaalit kello 17-19.

Kausikortit ovat voimassa Korisliigakauden 2023-2024 runko- ja jatkosarjassa ja niillä pääsee kaikkiin runko- ja jatkosarjan peleihin. Mahdollisiin Europe Cupin tms peleihin pitää ostaa erillinen lippu, mutta kausikorttipaikkasi on voimassa niissäkin peleissä. Mahdollisissa pudotuspeleissä keväällä 2024 kausikorttipaikkasi on voimassa, mutta peleihin pitää ostaa erillinen lippu.

Vanhan kausikortin uusiminen

Kaikki vanhat kausikorttipaikat pidetään varattuna kaudelle 2023-2024. Vanhoja kausikorttipaikkoja ei pysty uusimaan lippupisteen verkkokaupassa. Uusiminen tapahtuu Karhubasketin toimesta. Kausikortit pitää olla uusittuna kaksi viikkoa ennen Korisliiga kauden 2023-2024 alkua. Mikäli paikkatietoihin ei tule muutoksia, toimii vanha kortti myös uudella kaudella, kun se on uusittu.

Mikäli haluat vaihtaa paikkaa, mitätöityy vanha kausikortti ja tilalle tulee uusi. Kausikortin voi tilata muovisen korttina tai mobiililippuna sähköpostiin.

Ennen kauden alkua kesä- syyskuun ajan pystyy vanhoja kausikorttipaikkoja ostamaan kaudelle 2023-2024. Ensimmäinen tällainen ennakkomyynti tapahtuma on keskiviikkona 21.6 klo 17 alkaen Areenan aulassa.

Elo-syyskuussa tulee lisää tapahtumia Areenalle, joissa voi tulla paikanpäälle korttikaupoille. Syyskuussa IKH Areenalla pelataan harjoituspelejä.

Voit uusia kausikorttipaikkasi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lippu@karhubasket.fi. Kerro sähköpostissa nimesi, kausikorttien paikkatiedot esim. C/3/23 tai katsomo C rivi 3 paikka 23 sekä puhelinnumerosi. Postiin ei välttämättä heti tule vastausta, käsittelemme saapuneita tilauksia keskitetysti viimeistään heinäkuun loppupuolella.

Uuden kausikortin ostaminen

Uusia kausikortteja voi ostaa IKH Areenalta kausikorttitapahtumista. Ensimmäinen tällainen ennakkomyynti tapahtuma on keskiviikkona 21.6 klo 17 alkaen Areenan aulassa. Kausikortit avautuvat lippupisteen verkkokauppaan elokuun puolivälin tietämillä vapaaseen myyntiin, jolloin sen voi tilata suoraan Lippu.fi palvelusta. Kortin voi ostaa mobiililippuna, jolloin se tulee sähköpostiisi tai muovikorttina, joka toimitetaan kotiisi. Mikäli sinulla on kysyttävää kausikorteista voit lähettää sähköpostia osoitteeseen lippu@karhubasket.fi

Kausikorttien hinnat:

Oranssit katsomot

A, B, C, D, E, F, G, i, J ja K

Aikuinen                                  360 €

VEOF                                         210 €

Lapsi                                          120 €

H1 ja H4 katsomot

Aikuinen                                  450 €

VEOF                                         300 €

(VEOF = varusmies, eläkeläinen, opiskelija, FancLub jäsen)

HUOM!!  KAUSIKORTTIEN MYYNTI PÄÄTTYY KAKSI VIIKKOA ENNEN RUNKOSARJAN ALKUA!

YKSITTÄISET LIPUT

Yksittäiset liput tulevat myyntiin osoitteeseen Lippu.fi sen jälkeen, kun Korisliiga on vahvistanut runkosarjan ohjelman.

Yksittäisten lippujen hinnat

Oranssit katsomot

A, B, C, D, E, F, G, i, J ja K

Aikuinen                                     20 €

VEOF                                            17 €

Lapsi                                             10 €

Perhe (2 aik, 2 lasta)              45 €

H1 ja H4 katsomot

Aikuinen                                     25 €

VEOF                                            22 €

Lapsi                                             10 €

Perhe (2 aik, 2 lasta)              55 €

(VEOF = varusmies, eläkeläinen, opiskelija, FancLub jäsen)