UUTISET

18.05.2023

HOPEAA VOITTANEEN KARHUBASKETIN KAUDEN PÄÄTÖSJUHLA IKH AREENALLA

Kuva: Janne Yli-Korhonen

Koripallokausi 2022-2023 päättyi viime tiistaina Töölön Kisahallissa, kun kuudennen finaalin jälkeen pelaajien kaulaan ripustettiin hopeiset mitalit. Kauteen mahtui paljon upeita hetkiä. Kotiottelut siirtyivät maan upeimpiin puitteisiin, kun IKH Areena avautui. FIBA Europe Cupissa oranssipaidat raivasivat tiensä aina välieriin saakka, kun alku- ja jatkolohkoista tuli voitot. Vaikka tappio finaaleissa oli pettymys, niin kausi oli mahtava.

Ja erityisen upean tästäkin kaudesta ovat tehneet fanit, jotka olivat joukkueen tukena aina. Oli peli sitten Kotkassa, Uudessakaupungissa tai Portugalin Portossa, niin omien fanien tukeen joukkue on voinut luottaa. Aivan mahtava suoritus!

Karhubasketin kauden päätösjuhlaa vietetään tämän viikon perjantaina 19.5. IKH Areenalla klo 19.00 alkaen. Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Tilaisuus on avoin kaikille klo 21.00 saakka, jonka jälkeen juhlat jatkuvat aikuisten kesken. Sisäänkäynti on aulan pääovista. Yläkerran ravintola on avoinna ja keittiö menee kiinni klo 22.30.

Ohjelmassa on pelaajien jututtamista yhdessä yleisön kanssa, joten voit raapustaa paperille jo valmiiksi mitä haluaisit heiltä kysyä.

Tervetuloa tapaamaan vielä kerran koko joukkue ja tule juhlistamaan upeaa kautta, joka piti sisällään kovaa taistelutahtoa, onnistumisia sekä urheilun huippuhetkiä.

Nähdään perjantaina!

Kauden upeimpia hetkiä. Fanit matkasivat Kotkaan, mutta hajonnut korilevy siirsi pelin seuraavaan päivään. Fanit hakivat vauhtia Kauhajoelta, mutta palasivat seuraavana päivänä kannustamaan omiaan (kuva: Janne Yli-Korhonen)