UUTISET

26.04.2023

KORISLIIGAN FINAALIEN LIPUNMYYNTI ON KÄYNNISSÄ OSOITTEESSA LIPPU.FI

Korisliigan finaaleissa kohtaavat puolustava Suomen mestari Karhubasket ja Helsinki Seagulls. Kauhajokiset ovat finaaleissa viidettä kertaa putkeen. Edelliset neljä finaalia ovat tuoneet mestaruuden kolme kertaa ja kertaalleen on ollut tyytyminen hopeisiin mitaleihin. Seagulls on ensimmäistä kertaa finaaleissa. Pronssia Gulls on voittanut neljästi viimeisten viiden kauden aikana.

Seagulls yrittää voittaa mestaruuden helsinkiläisille ensimmäistä kertaa sitten kauden 1997-1998, jolloin ToPo sai tuulettaa mestaruutta, voitettuaan finaaleissa Kouvolan Kouvot. Pääkaupunkiseudun edellisen mestaruuden voitti keväällä 2008 Espoon Honka.

Finaalien liput ovat myynnissä osoitteessa Lippu.fi. Lippuja myydään ennakkoon IKH Areenalla perjantaina 28.4. kello 16-18. Silloin on auki myös IKH Areenan fanimyymälä.

Finaalien ohjelma:

#1 ti 2.5. kello 18.30, IKH Areena Karhubasket – Helsinki Seagulls LIPUT

#2 pe 5.5. kello 18.30, Kisahalli Helsinki Seagulls – Karhubasket

#3 ma 8.5. kello 18.30, IKH Areena Karhubasket – Helsinki Seagulls LIPUT

#4 to 11.5. kello 18.30, Kisahalli Helsinki Seagulls – Karhubasket

*#5 la 13.5. kello 17, IKH Areena Karhubasket – Helsinki Seagulls

*#6 ti 16.5. kello 18.30, Kisahalli Helsinki Seagulls – Karhubasket

*#7 pe 19.5. kello 18.30, IKH Areena Karhubasket – Helsinki Seagulls

*=tarvittaessa

Suomen mestaruuteen tarvitaan neljä voittoa.

IKH Areena aukeaa ja lipunmyynti käynnistyy ottelupäivinä kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

Lippuja voi ostaa Karhubasketin otteluissa IKH Areenalla, osoitteesta Lippu.fi ja R-Kioskeilta kautta maan.

Yksittäisiä lippuja voi ostaa myös erilaisilla tyky-seteleillä ja -sovelluksilla Karhubasketin otteluissa IKH Areenalla.

Lippujen hinnat osoitteessa Lippu.fi:

Katsomolohkot: H1, H4, B ja C; 25 €.

Katsomolohkot: A, D, G, I (kulmat); 20 €. Varusmies, eläkeläinen, opiskelija 15 €. Lapsi 7-12v 10 €. Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 50 €.

Katsomolohkot: E, F, J, K (päädyt); 20 €. Varusmies, eläkeläinen, opiskelija 15 €. Lapsi 7-12v 10 €. Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 50 €.

Faniklubilaiset katsomolohko E: 15 €.

VIP-lippu: 100 € (VIP-lippujen myynti loppuu kaksi päivää ennen ottelun alkamista). Tiedustelut VIP-lipuista osoitteeseen kaisa.kuusisto@ikh-areena.fi. VIP-lippuja voi myös ostaa osoitteesta Lippu.fi.

Lippu.fi lisää yhteen ostokseen toimitusmaksun 1,50 €. Lippuja saa ostettua myös R-Kioskeilta kautta maan. R-Kioskeilta ostettaviin lippuihin lisätään myös toimitusmaksu.

Lipunmyynti IKH Areenalla aukeaa pelipäivänä kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Karhubasket suosittelee lippujen ostoa ennakkoon, ruuhkan välttämiseksi IKH Areenan lipunmyynnissä.

Kausikorttilaiset voivat ostaa pääsylipun omalle paikalle linkillä, joka tulee sähköpostiin alkuviikon aikana. Jos linkki ei jostain syystä saavu sähköpostiin, niin voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen lippu@karhubasket.fi. Kausikorttilaiset voivat ostaa lippuja myös Kauhajoen Kesportista.

Yrityskausikorttilaiset saavat toimintaohjeet sähköposteihin. Jos lippuasioissa on ongelmia, niin voit lähettää sähköpostia osoitteeseen lippu@karhubasket.fi.

HUOM! Kausikortit eivät ole voimassa Korisliigan pudotuspeleissä. Vapaa sisäänpääsy ainoastaan juniorikorteilla ja Staff-korteilla.