UUTISET

15.02.2023

KAVERIN KANSSA PELIIN LAUANTAINA 18.2.

Karhubasket pelaa IKH Areenalla lauantaina 18. helkikuuta, kun vieraaksi saapuu Kouvolan Kouvot. Karhubasket taistelee ylemmän loppusarjan voitosta ja Kouvojen tähtäimessä on kotietu maaliskuussa alkaviin pudotuspeleihin, joka tarkoittaisi sijoitusta neljän parhaan joukkoon. Tammikuun lopussa Kouvot aiheutti oranssipaidoille vasta kauden neljännen tappion, kun ottelu Kouvolassa päättyi lukemiin 102-93.

Karhubasket tarjoaa omille junioreille mahdollisuuden tuoda peliin kaveri. Kaveri saa otteluun lipun ilmaiseksi. Lipun saa IKH Areenan aulan lipunmyynnin pisteeltä näyttämällä junnukausikorttia. Kaverin yläikäraja on 20 vuotta. IKH Areenan ovet avautuvat lauantaina kello 16 ja ottelu alkaa kello 18.

Tervetuloa viihtymään huikeaan tunnelmaan IKH Areenalla ja kannustamaan Karhubasket voittoon!

Karhubasketin fanit tuulettaa (kuva: Janne Yli-Korhonen)