UUTISET

02.02.2023

SEVERI KAUKIAINEN KORISLIIGAN KUUKAUDEN PELAAJA

Korisliigan tammikuun kuukauden pelaajaksi eli vahvimmaksi pelaajaksi on valittu Karhubasketin Severi Kaukiainen. Kaukiaisen johdolla oranssipaidat voittivat kuudesta Korisliigan ottelusta neljä. Kaukiainen teki näissä kuudessa ottelussa keskiarvoiksi 15,3 pistettä, 2,3 levypalloa ja 5,5 syöttöä. Lisäksi Kaukiainen riisti pelivälineen 1,2 kertaa ottelua kohden.

Korisliigan lisäksi Kaukiainen oli mukana varmistamassa Karhubasketille FIBA Europe Cupin pudotuspelipaikkaa, mikä tarkoittaa sijoitusta kahdeksan parhaan joukossa. Tammikuun kolmessa FIBA Europe Cupin ottelussa Kaukiaisen keskiarvot olivat 7,3 pistettä, 3,7 levypalloa ja 1,3 syöttöä. FIBA Europe Cupin pudotuspelit pelataan vieraissa keskiviikkona 8. maaliskuuta ja kotona IKH Areenalla keskiviikkona 15. maaliskuuta. Kahden ottelun yhteistuloksella pääsee välieriin eli sijoitus tulisi olemaan kahdeksan parhaan joukossa.

Karhubasket jatkaa otteluita Korisliigassa perjantaina 3. helmikuuta, kun oranssipaidat matkaavat Kotkaan KTP:n vieraaksi.