UUTISET

19.01.2023

PALLOILUN SUPERPÄIVÄN LIPPUINFOA

Tulevana lauantaina eli 21. tammikuuta IKH Areenassa pelataan palloilun superpäivä. Superpäivä alkaa kello 14 pelattavalla lentopallon miesten mestaruusliigan ottelulla VaLePa – Savo Volley. Kyseessä on mestaruusliigan viime kauden finaalien uusinta. Keväällä VaLePa nappasi viidennen Suomen mestaruuden putkeen, voittamalla Savo Volleyn otteluvoitoin 4-3. Lauantaina ottelu on ensimmäinen lentopallon miesten pääsarjaottelu Kauhajoella. Naisissa Karhu on voittanut SM-pronssia -84, joten perinteitä paikkakunnalla on.

Kello 16 IKH Areenan VIP-ravintolassa pidetään seminaari, jossa käsitellään palloilulajien tulevaisuutta. Paneelikeskustelussa on mukana palloilulajien merkittäviä vaikuttajia: Jaana Tulla ja Antti Paananen Olympiakomiteasta, Lentopalloliiton puheenjohtaja Lauri Inna sekä toimitusjohtaja Karri Virtanen ja Koripalloliiton puheenjohtaja Timo Elo. Lippuja seminaarin voi ostaa osoitteesta Lippu.fi.

Superpäivä päättyy kello 18 alkavaan Korisliigan runkosarjan päätöskierroksen otteluun Karhubasket – Tampereen Pyrintö. Karhubasket on jo runkosarjan voiton varmistanut, mutta sarjapisteet jäävät voimaan tammikuun lopussa alkavaan yläloppusarjaan, joten kaikki sarjapisteet ovat tervetulleita. Karhubasket yrittää pelata runkosarjan läpi ilman kotitappioita, sillä ennen viimeistä peliä saldo on 10 voittoa ja nolla tappiota. Liput otteluun myy Lippu.fi.

Lippuinfo palloilun superpäivään:

Kaikki liput ennakkoon osoitteesta Lippu.fi tai R-Kioskeista kautta maan.

IKH Areenan ovet avautuvat lauantaina kello 13 ja samalla aukeaa lipunmyynti. Lipunmyynnistä voi ostaa kaikkia lipputyyppejä.

Karhubasketin kausikortilla on vapaa sisäänpääsy sekä lentopallo- että koripallo-otteluun.

IKH Areenan ravintolat palvelevat koko päivän eli kello 13 – n. klo 20.

lippuasioissa voi ottaa yhteyttä s-postitse marja@karhubasket.fi

Tervetuloa viihtymään IKH Areenalle!