UUTISET

13.01.2023

VESA OJALALLE SAI URHEILUGAALASSA TAUSTAVOIMA -PALKINNON

Eilisessä urheilugaalassa palkittiin lajiliiton eli Suomen koripalloliiton valitsemana Taustavoima -palkinnolla Karhubasketin puheenjohtaja Vesa Ojala. Onnea Vesku!

Ojala on toiminut Karhubasketin puheenjohtajana koko ry:n toiminta-ajan eli vuodesta 2017 saakka. Oranssipaidat ovat sen jälkeen saavuttaneet kolme Suomen mestaruutta, yhden hopean ja yksi kausi keskeytettiin koronan takia ennen kevään ratkaisupelejä. Tällä hetkellä Karhubasket porskuttaa Korisliigan sarjakärjessä ja on varmistanut runkosarjan voiton, ennen kahta viimeistä ottelua. Joukkue tulee lähtemään ylempään loppusarjaan piikkipaikalta.

Karhubasket on urakoinut myös europeleissä tällä kaudella. FIBA Europe Cupissa kauhajokiset voittivat alkulohkon saldolla viisi voittoa ja yksi tappio, edeten 16 parhaan joukkoon. Jatkolohko on puolivälissä ja Karhubasket johtaa jatkolohkoa, voitettuaan kaikki kolme peliä.

Ennen kuin koripallotoiminta Kauhajoella siirtyi Karhubasketin alaisuuteen, Vesa Ojala toimi Kauhajoen Karhun koripallojaoston puheenjohtajana parin vuosikymmenen ajan.

Tänään Karhubasket kohtaa Suomen Cupin välierässä Seagullsit. Helsingissä Urhea-hallissa pelattava välierä alkaa kello 18.05 ja YLE TV2 televisioi sen suorana. Välierän voittaja jatkaa huomiseen finaaliin, joka alkaa kello 17 ja tulee myös suorana YLE TV2:sta.