UUTISET

15.12.2022

FANITAPAAMINEN LAUANTAISEN KARHUBASKET – KOUVOT OTTELUN JÄLKEEN

Karhubasketin tontut toivottavat kaikki viihtymään otteluun ja sen jälkipeleihin IKH Areenalla

Karhubasket kohtaa lauantaina IKH Areenalla kello 17 alkavassa Korisliigan ottelussa Kouvolan Kouvot. Sarjapisteiden lisäksi panoksena on paikka Suomen Cupin välieriin. Liput ennakkoon Lippu.fi ja R-Kioskit kautta maan. Ovet IKH Areenalla aukeavat lauantaina kello 15 ja samalla käynnistyy lipunmyynti. Myös ravintolat aukaisevat ovensa samalla kellonlyömällä.

Lauantaina ottelun jälkeen faneilla on mahdollisuus tavata Karhubasketin joukkuetta IKH Areenan yläkerran sporttibaarissa. Juttelua, fanikuvia ja pelaajahaastatteluja sekä paljon muuta. Iltaan kuuluu myös tietovisa noin kello 20, missä on aivan hurjat palkinnot ja visaiset kysymykset. 4 henkilön joukkueen jokaiselle jäsenelle lippu 1.4. IKH Areenalla järjestettävään Pelti Auki! Festivaalikiertueen tapahtumaan (Lue lisää TÄSTÄ). IKH Areenan Sporttibaarista saa virvokkeita ja naposteltavaa koko illan ajan. Tervetuloa viihtymään!

Ja unohtaa ei saa, että maankuulua coach Koskimiehen saaristolaisleipää myydään lauantaina IKH Areenan alakerran ravintolassa. Hinta on 8 € kappaletta ja suosittuja leipiä on rajallinen määrä, joten ne viedään pommivarmasti käsistä nopeasti.

Kohta sitä taas saa; coach Koskimiehen leipätehdas virittyy käyntiin

Lauantaita odotellessa voi käydä äänestämässä FIBA Europe Cupin jatkolohkojen ensimmäisen kierroksen parasta pelaajaa. Karhubasketista on mukana hurjan pelin keskiviikkona pelannut Henri Kantonen. https://www.fiba.basketball/europecup/22-23/news/week-7-top-performers-kantonen-ndow-maxhuni-miller-mcintyre-ogden