UUTISET

05.09.2022

KARHUBASKET PELAA RUOTSISSA HARJOITUSTURNAUKSEN

Viime kauden Suomen mestaruuteen päättänyt Karhubasket, ottaa valmistautumisessa lokakuun alussa alkavaan Korisliigaan ja syyskuun lopussa edessä oleviin BCL:n karsintoihin uuden vaihteen. Joukkue hyppäsi sunnuntaina bussiin ja suuntasi Ruotsiin.

Uumajassa pelattavassa turnauksessa oranssipaidat kohtaavat maanantaina Uumajan, tiistaina Luulajan ja torstaina Jämtlandin. Turnauksen aikataulu:

Ma 5.9. kello 17 Uumaja – Karhubasket

Ti 6.9. kello 17 Luulaja – Karhubasket

To 8.9. kello 16 Jämtland – Karhubasket

Alkamisajat ovat Suomen aikaa.

Halukkaat voivat katsella pelejä suorana tästä linkistä:

https://solidsport.com/betteryounorthcup

Yhden ottelun voi lunastaa hintaan 8 euroa ja kaikki kolme ottelua näkee hintaan 23 euroa.

Karhubasketilla on matkassa koko joukkue, paitsi Tsekeissä EM-kisoja pelaava takamies Henri Kantonen. Etelä-Sudanin maajoukkueen kanssa viime viikolla pelannut Kuany Kuany saapui Suomeen ja Kauhajoelle perjantaina.

Uumajan harjoitusturnauksen vastustajat pelaavat kaikki Ruotsin pääsarjassa. Joukkueen valmistautuvat Basketliigaan, joka alkaa syyskuun 23. päivä. Viime kaudella kaikki kolme vastustajaa olivat mukana pudotuspeleissä. Uumaja hävisi ensimmäisellä kierroksella Norrköpingille voitoin 3-0. Luulaja hävisi välierissä samalle joukkueelle voitoin 4-1. Jämtland, joka sijoittui 32 ottelun runkosarjassa toiseksi, hävisi Norrköpingille finaaleissa otteluvoitoin 4-2.

Uusi kotiluola IKH Areena on valmistumassa kovaa vauhtia. Kausilippuja voi ostaa osoitteesta lippu.fi.

Kausilippuja voi ostaa myös kotiharjoitusturnauksesta, joka pelataan koulukeskuksen liikuntahallissa syyskuun puolivälissä. Pääsyliput harjoitusturnaukseen maksaa 5 euroa per ottelu ja 10 eurolla näkee kaikki ottelut. Kausikortilla harjoituspeleihin on vapaa sisäänpääsy.

Ke 14.9. Karhu Basket – BC Luulaja klo 17:00

To 15.9. BC Nokia – BC Luulaja klo 17:00

Pe 16.9. Karhu Basket – BC Nokia 17:00

Ovet avautuvat ja lipunmyynti käynnistyy kello 16. Sisäänkäynti Lukion kulmasta