UUTISET

07.09.2022

KARHUBASKET VOITTOON MYÖS TOISESSA HARJOITUSPELISSÄ

Karhubasket voitti maanantaina Uumajan harjoitusturnauksessa isäntäjoukkue Uumajan pistein 85-90. Turnaus jatkui tiistaina, jolloin vastustajaksi asettui BC Luulaja.

Ensimmäisen ottelun tapaan pelissä nähtiin paljon menetyksiä. Oranssipaidoille niitä tilastoitiin 19 kappaletta. Kauhajokiset olivat levypalloissa parempia 43-31 ja joukkueen pelityyliin kuuluvat aktiivinen hyökkäyslevypallopeli tuotti 12 irtopalloa.

Sentteri Theo John ei pelannut, joten Karhubasketilla oli jalkeilla 11 pelaajan vahvuinen nippu. Peli eteni avauspuoliskolla Karhubasketin johdolla. Tauolla lukemat olivat 51-42. Toisella puoliajalla Luulaja kiri 30 pistettä tehneen Brendan Baileyn (30/5) johdolla, mutta ottelun päätöslukemat olivat 88-86.

Karhubasketista takamies Cameron Jones teki 15 pistettä ja jakoi seitsemän syöttöä, mutta menetyksiä tuli seitsemän kappaletta. 10 pisteen rajapyykin pääsivät Severi Kaukiainen (14/1/4), Jeffrey Crockett (13/3) Miikka Marttinen (12/2/1) ja Lee Skinner (10/7). +/-tilastossa parhaimmat olivat Manny Patterson Jr (4/7) lukemalla +12, Joona Hakamaa (6/3) +8 ja Teemu Suokas (5) +5. Hakamaalle minuutteja kertyi runsaat 17 minuuttia, Pattersonille hieman vajaat 14 ja Suokkaalle runsaat kahdeksan. Minuutit jakaantuivat taas tasaisesti, eniten peliaikaa valmennukselta sai Skinner, viihtyen kentällä heiman vajaat 25 minuuttia.

-Ruotsissa meillä on mukana 12 pelaajaa, joista kentällä nyt oli 11, kun Theo John huilasi, valmentaja Janne Koskimies kertoo. Otamme pelit enemmän viisi vastaan viisi harjoittelun kautta. Toivottavasti täällä Ruotsissa näkyy meidän pelitavan ja harjoittelun kivijalat, ja pystymme pelaamaan nousujohtoisen neljän päivän ja kolmen ottelun rupeaman.

Karhubasket jatkaa harjoitusturnausta torstaina, jolloin se kohtaa kello 16 (Suomen aikaa) alkavassa ottelussa Ruotsin viime kauden hopeajoukkue Jämtlandin. Torstain kamppailun voi katsoa suorana 8 euron hintaan tästä linkistä: https://solidsport.com/betteryounorthcup