UUTISET

21.03.2022

KARHUBASKET JOUTUI LUOVUTTAMAAN TIISTAIN KOTIOTTELUN PYRINTÖÄ VASTAAN

Viime lauantaina Korisliigan ylemmän jatkosarjan voiton varmistanut Karhubasket on ajautunut vaikeuksiin koronaviruksen kanssa. Lauantaina Töölön Kisahallissa oli jalkeilla kahdeksan pelaajan ryhmä. Lisäksi poissa olivat valmentajat Janne Koskimies ja Risto-Matti Rousku.

Helsingistä paluun jälkeen on koronatapauksia tullut uusi. Nyt tilanne on se, että ainoastaan Cameron Jones ja Rene Rougeau ovat terveitä. Lisäksi alavartalovammasta toipuva Henri Kantonen on välttynyt virukselta. Karhubasket on keskeyttänyt joukkueharjoitukset ja terveet jatkavat harjoittelua omatoimisesti.

Karhubasket on nämä tiedot Suomen Koripalloliitolle, joka on maanantaina tehnyt päätöksen, että koska Karhubasket ei pysty pelaamaan ottelua tiistaina, eikä sitä voida siirtää toiseen ajankohtaan, niin Pyrinnölle tuomitaan luovutusvoitto lukemin 0-40.

Karhubasketin pelaajat ja muut joukkueen jäsenet ovat säännöllisesti tehneet kotitestejä, mutta niiden ”hitaus” harmittaa. Niinpä maanantaina joukkue on käynyt Seinäjoella PCR-testeissä ja toiset sellaiset otetaan torstaina, jotta voidaan varmistua, että perjantaiksi merkittyyn KTP otteluun saadaan lähettyä terve joukkue.

Tiistaiseen Pyrintö otteluun ostetut liput käyvät Kouvot peliin, joka pelataan koulukeskuksen liikuntahallissa keskiviikkona 30.3. Mikäli olet ostanut liput molempiin peleihin, ota yhteyttä sähköpostitse kari@karhubasket.fi

#oranssionmeidän