UUTISET

17.03.2022

VEIKKAUKSEN ETUASIAKKAAT PUOLEEN HINTAAN SEURAAMAAN KORISLIIGAA

Korisliigan jokaisella joukkueella on maaliskuussa yksi kotiottelu, johon 50 nopeinta Veikkauksen etuasiakasta saa lipun puoleen hintaan. Karhubasketin ottelu, jossa tämä Veikkauksen etu on käytössä pelataan tiistaina 22.3. kello 18.30 Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa. Vierasjoukkueeksi saapuu silloin Tampereen Pyrintö.

Korisliigan yhteistyökumppani Veikkaus tarjoaa ottelukohtaisesti 50 nopeimmalle liput puoleen hintaan ao. Korisliigan jatkosarjaotteluihin.

Liput lunastetaan ottelutapahtuman lipunmyynnistä Veikkaus-korttia tai Veikkauksen mobiilisovelluksessa olevaa korttia näyttämällä. Tiistaina 22.3. koulukeskuksen liikuntahallin ovet avautuvat kello 17 ja samalla aukeaa lipunmyynti.

Tutustu etuun Veikkauksen sivuilla tästä linkistä: linkki 

Käytä etu hyväksesi ja tule seuraamaan kotimaista huippukorista.