UUTISET

09.01.2022

KORISLIIGA JATKUU KORONATAUON JÄLKEEN

Juuri ennen joulua koronatilanne kehittyi huomattavasti huonompaan suuntaan, joten joukkueissa ilmenneiden tartuntojen ja altistumien takia Korisliiga laitettiin tauolle. Karhubasketilta peruuntui kalenteriin vuoden viimeiselle päivälle merkitty vierasottelu Tampereen Pyrintöä vastaan ja samalla muutama muu ottelu siirtyi eteenpäin.

Kauhajokisilla on runkosarjaa pelaamatta viisi ottelua. Muutamalla joukkueelle otteluita tulee vielä seitsemän tai kuusi, ennen kuin joukkueet jaetaan ylä- ja alaloppusarjaan. Molempiin loppusarjoihin tulee kuusi joukkuetta. Samalla loppusarjojen aloitus siirtyi viikolla eteenpäin eli ne pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 9. helmikuuta.

Toistaiseksi Kauhajoella on voimassa Länsi-Suomen AVI:n määräys, että pelit pelataan ilman yleisöä, eikä tätä kieltoa voi välttää koronapassilla. Koronapassin käyttö on rajoitettu 20.1.2022 saakka.

Karhubasketin jo ostetut liput ovat voimassa aina jatkosarjan loppuun saakka eli 23.3. asti.

Karhubasket palaa tauolta parketille perjantaina 14. tammikuuta, kun se kohtaa Helsingissä Suomen Cupin välierässä Salon Vilppaan. Ottelu alkaa kello 18.05 ja YLE TV2 lähettää sen suorana lähetyksenä. Jos oranssipaidat voittavat tuon välierän, niin finaali on lauantaina 15. tammikuuta kello 17.45 ja myös finaali on katseltavissa kakkoselta.

Korisliiga jatkuu Karhubasketin osalta keskiviikkona 19. tammikuuta Joensuussa. Runkosarjan viimeiset kotiottelut pelataan Lahtea vastaan lauantaina 22.1. ja Helsinki Seagullsia vastaan sunnuntaina 30.1.

Karhubasketin ottelut uuden ohjelman mukaan:

Pe 14.1. klo 18.05 Kauhajoki – Vilpas, Suomen Cup välierä Urhea-halli Helsinki. YLE TV2.

Ke 19.1. klo 18.30 Kataja – Kauhajoki

La 22.1. klo 17 Kauhajoki – Lahti

Su 30.1. klo 17 Kauhajoki – Seagulls

Ke 2.2. klo 18.30 Pyrintö – Kauhajoki

La 5.2. klo 17 BC Nokia – Kauhajoki