UUTISET

03.11.2021

CAMERON JONES ON KORISLIIGAN KUUKAUDEN PELAAJA

Korisliigan sarjataulukon kärkipaikalla olevan Karhubasketin takamies Cameron Jones on valittu Korisliigan lokakuun kuukauden pelaajaksi eli kuukauden valopilkuksi.

Korisliigan ja Taksi Helsingin solmiman markkinointiyhteistyön myötä Korisliigan kuukauden pelaaja on Kuukauden Valopilkku. Valopilkku on Taksi Helsingin omistama taksintilaussovellus, millä kuluttajat voivat tilata taksin vuorokauden ympäri, lähes koko maassa.

Jones johdatti oranssipaidat lokakuussa seitsemään voittoon ja teki noissa otteluissa keskiarvoksi 16 pistettä, 5,1 levypalloa ja 3,7 syöttöä. Jones teki pisteensä tarkasti, sillä kakkoset upposivat 56,5 prosentin ja kolmoset 45 prosentin tarkkuudella. Peliaikaa Jonesille tuli hieman päälle 28 minuuttia per ottelu.

Cameron Jones pelasi ensimmäisen kautensa Karhubasketissa kaudella 2018-2019, jolloin hän johda kauhajokiset toiseen Suomen mestaruuteen ja pokkasi itselleen finaalien MVP-palkinnon. Jones oli oranssipaidoissa myös kaudella 2019-2020, mutta silloin korona katkaisi kauden ennen pudotuspelejä.

Cameron Jones tulee saamaan palkintonsa Karhubasketin kotiottelussa lähiaikoina, kun aikataulut saadaan sopimaan yhteen.

Tänään keskiviikkona Karhubasket lähtee hakemaan kahdeksatta perättäistä voittoa, kun vieraaksi karhuluolaan saapuu Tampereen Pyrintö. Ottelu alkaa kello 18.30.