UUTISET

05.11.2021

KARHUBASKETIN MIKROPOJAT PELAAVAT SUNNUNTAINA 7.11. KOTITURNAUKSEN

Karhubasketin mikropojat pelaavat kotiturnauksen sunnuntaina Kauhajoen ammattikoulun eli Vuoksin liikuntasalissa. Vierasjoukkueiksi saapuvat Kokkolan NMKY kahdella joukkueella ja Vaasan Salama.

Karhubasket pelaa ottelunsa kello 10 ja 15.30. Turnauksen aikataulu:

Klo 10 Karhubasket – Kokkolan NMKY valkoinen

Klo 11.30 Vaasan Salama – Kokkolan NMKY sininen

Klo 13 KoNMKY valk – Vaasan Salama

Klo 14.30 KoNMKY sininen – Karhubasket

Karhubasket aloitti lokakuussa Mikropoikien Keskisen alueen pelit Lapualla. Tuloksena oli kaksi voittoa. Vaasan Salama kaatui lukemin 127-8 ja Lapuan Kobrat 122-6. Myös Kokkolan NMKY sininen on voittanut molemmat aikaisemmat pelinsä. Kokkolan paikallispelissä se voitti valkoiset 53-41 ja Salaman 71-13.

Tervetuloa seuraamaan mikropoikien pelejä sunnuntaina ammattikoulun liikuntasaliin. Sisäänkäynti on ”sisäpihalta”, koulurakennusten välistä. Paikalla on kanttiini runsaine antimineen ja herkkuja löytyy moneen lähtöön. Myös arpoja on ostettavissa ja palkintoja on runsaasti, joten lähes jokainen arpa voittaa.

#oranssionmeidän