UUTISET

14.04.2021

FINAALITUKILIPPU

Lähde tukemaan Karhubasketin taistelua kolmannesta perättäisestä Suomen mestaruudesta!

Keväällä 2018 ja 2019 koulukeskuksen liikuntahallin lehterit olivat ääriään myöten täynnä, kun Karhubasket pääsi nostelemaan pantteripatsasta. Kevään 2021 finaaleissa katsomot pysyvät suljettuna koronan takia. Tämä tietää seuralle isoja menetyksiä taloudellisella puolella, mutta suurin menetys tapahtuu kannustamisessa, sillä maan paras ja ylivoimaisesti äänekkäin kotiyleisö ei voi tukea oranssipaitoja. Tämä suurenmoinen kannustus on ollut Karhubasketin menestyksessä iso osa.

Karhubasket julkaisee nyt finaalitukilippukampanjan. Lunastamalla tukilipun, olet tukemassa joukkuetta kohti Suomen mestaruutta. Saatavilla on 15 euron yksittäinen tukilippu ja 30 euron finaalien tukilippu. Täyttämällä lomakkeen tiedot saat sähköpostiisi laskun. Vastauksena tulee komea Karhubasketin finaalijuliste A4 koossa, jonka voi vaikka tulostaa.