UUTISET

26.10.2020

LIPUT KESKIVIIKON KORISLIIGAOTTELUUN KÄYVÄT KAUPAKSI

Karhubasketin ottelut Korisliigassa jatkuvat viikon tauon jälkeen keskiviikkona, kun sarjan kärjessä ilman tappioita oleva KTP saapuu karhuluolaan. KTP:n kirkkaimpana tähtenä on häärinyt kauhajokiset kahteen Suomen mestaruuteen johtanut Greg Mangano. Manganolle on järjestetty mukava yllätys ennen keskiviikon kamppailua, jota kannattaa tulla seuraamaan. Keskiviikon ottelu alkaa kello 18.30.

Lippuja on saatavilla ennakkoon osoitteesta ennakkolippu.com tai Kauhajoen Kesportista. Jos Kesportista jää ennakkolippuja myymättä, myydään ne salilla aulan fanipisteestä ennen keskiviikon kamppailua. Karhubasket tiedottaa, onko lippuja saatavilla salilta keskiviikkona kello 16 netissä ja some-kanavilla. Ovet koulukeskuksen liikuntahallilla avautuvat keskiviikkona tuntia ennen ottelun alkua eli kello 17.30.

Karhubasketin ensimmäisessä kotiottelussa katsojia oli 370 kappaletta. Ennakkomyynti indikoi, että keskiviikkona salissa on enemmän yleisöä. Tämä ei tule olemaan mikään ongelma, sillä vaikka yleisömäärä kasvaisi kolminkertaiseksi, turvaväleistä voidaan huolehtia. Koulukeskuksen liikuntahallissa on kaksi aivan erillistä osastoa, ylä- ja alakerta, jotka eivät ole yhteydessä toisiinsa. Muista tutustua otteluiden turvallisuusohjeisiin osoitteessa karhubasket.fi.

Aulan fanimyymälässä on uutta fanitavaraa ostettavana. Kaikki tuotteet eivät vielä ole saapuneet, mutta valikoimaa alkaa olla hyvin, mm. uudet Karhubasketin oranssit hupparit ovat jo keskiviikkona myynnissä. Karhubasket avaa omille sivuille pian fanitavaroille nettikaupan.

#oranssionmeidän