UUTISET

15.10.2020

TIEDOTE JUNNUILLE LIIGAPELEIHIN LIITTYEN

Koronaviruspandemiasta johtuen liigapelien yleisömäärää joudutaan rajoittamaan sekä käytännön järjestelyjä päivittämään. Tästä syystä junnupasseilla ei pääse automaattisesti liigapelejä seuraamaan, sillä ajalla, kun koronavirus aiheuttaa näitä erityisjärjestelyjä.

Juniorijaosto on sopinut Karhu Basketin hallituksen kanssa, että junnuille (sisältäen myös joukkueenjohtajat ja junnuvalmentajat) varataan ensimmäiseen peliin 50 lipun kiintiö. Liput tulee käydä lunastamassa Kauhajoen Kesportista, joka ottaa hakijan tiedot ylös (terveysviranomaisen vaatimus). Lippuja ei voi varata etukäteen, vaan jokainen hakee ne itse tai huoltajan kanssa Kesportista. Kiintiön määrää tullaan tarkastelemaan jatkossa menekin mukaan.

Junnuille (ml. joukkueenjohtajat ja junnuvalmentajat) osoitetaan Liikuntahallin päädystä (D-katsomo) omat istumapaikat. On ehdottoman tärkeää, että näillä lipuilla istutaan juuri näillä, meille osoitetuilla paikoilla! Luonnollisesti noudatamme muutoin kaikkea niitä yleisiä ohjeita, joita tapahtumanjärjestäjä on laatinut:

https://www.karhubasket.fi/2020/10/09/korisliigakausi-2020-2021-on-alkamassa/

Liikkuminen Liikuntahallilla on normaalia huomattavasti rajatumpaa.

 

Turvallista korisliigakautta kaikille toivottaen!

 

Sami Kiukkonen

Juniorijaoston pj.