UUTISET

17.10.2020

NOUSEEKO KARHUBASKETIN BOJAN SARCEVIC TILASTOYKKÖSEKSI

Karhubasketin takamies Bojan Sarcevic nousi tiistain Korisliigan avausottelussa syöttötilaston kärkeen. Jos ollaan tarkkoja, niin jakamaan Korisliigan kaikkien aikojen runkosarjan syöttötilaston piikkipaikkaa. Sekä Sarcevicillä että Teemu Rannikolla on kasassa 2232 syöttöä runkosarjassa. Bojan Sarcevic aloitti nyt 15. kauden Korisliigassa. Otteluja on pelattuna peräti 646 kappaletta. 646 pelattua ottelua on pelattujen otteluiden listalla kahdeksanneksi suurin lukema.

Jos Korisliigasta lasketaan myös pudotuspelien syötöt mukaan tilastoon, niin Teemu Rannikko pitää kärkipaikkaa 2795 syötöllä. Bojan on kakkosena 2605 syötöllä. Nouseeko Bojan sunnuntaina Lahtea vastaan runkosarjan tilastoykköseksi syötöissä, se jää nähtäväksi.

Sunnuntain peliin saa lippuja osoitteesta ennakkolippu.com. Muista tutustua turvallisuusohjeisiin Karhubasketin nettisivuilla, karhubasket.fi.