UUTISET

15.04.2020

LÄÄKETTÄ KORIPALLOTYHJIÖÖN

Karhubasket iskee koripallotyhjiön kimppuun, muistelemalla viime kevättä. Muistelmat aloitetaan puolivälieräsarjalla Helsinki Seagullsia vastaan. Tänään julkaistaan uudelleen viime kevään puolivälierien ennakko ja huomenna illalla klo 21, juttu puolivälierien ensimmäisestä ottelusta.

Pääsemme hieman jälkijunassa seuraamaan puolivälieräsarjaa, sillä huomenna torstaina 16. huhtikuuta ohjelmassa olisi ollut tämän kauden kolmas puolivälieräottelu. Seuraavat ottelujutut julkaistaan aina kello 21 ja päivät ovat:

  1. Karhubasket – Seagulls to 16.4.
  2. Seagulls – Karhubasket la 18.4.
  3. Karhubasket – Seagulls ma 20.4.

Mahdollisten välierien (siis kevään 2019) kimppuun päästään seuraavalla aikataululla:

  1. To 23.4.
  2. Su 26.4.
  3. Ke 29.4.
  4. Pe 1.5.

Jos yllätyksiä nähdään, niin pelit 5-7 julkaistaan su 3.5., ti 5.5. ja to 7.5.

Välierien jälkeen on luvassa Karhubasketin somekanavilla pelaajien ja valmentajien muistelmia viime keväältä.

Jos haluaa päästä vielä syvemmälle näissä viime kevään muistelmissa, niin Elisa Viihteen kautta voi katsella viime kevään pelit. Nyt siis lukemaan Seagulls ottelusarjan ennakointia ja huomenna torstaina Elisa Viihde auki kello 18.30 ja arkistosta esille 19.4.2019 pelattu Karhubasket – Seagulls ottelu!