UUTISET

12.03.2020

SUOMEN KORIPALLOTOIMINTA PÄÄTTYY KAUDELTA 2019-2020

Suomen Koripalloliitto on päättänyt pysäyttää kaikki koripallosarjat torstaista 12.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia.

Miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien osalta kyseessä on sarjatoiminnan pysäytyksestä toistaiseksi. Sarjojen loppukausista tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Tämä tarkoittaa sitä, että lauantaiksi 14. päivä maaliskuuta otteluohjelmaan merkittyä ottelua Karhubasket – Salon Vilpas ei pelata. Lipunmyynti ennakkolippu.comissa on suljettu ja jo ostettujen lippujen rahat palautetaan. Karhubasket tiedottaa asiasta myöhemmin, kun asiat saadaan selvitettyä ennakkolipun kanssa.

Nuorten valtakunnallisissa sarjoissa, senioreiden SM-sarjoissa, Unified-sarjoissa, pyörätuolikoripallosarjassa sekä aikuisten ja nuorten aluesarjoissa pysäytys tarkoittaa pelikauden loppumista pelikauden 2019-20 osalta. Kausien ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä Koripalloliitto tiedottaa viikon kuluessa.

Karhubasketin kaikki junioriharjoitukset on peruttu toistaiseksi. Tällä halutaan ennaltaehkäistä koronaviruksen leviämistä. Seura tiedottaa heti erikseen, kun harjoituksia voidaan jatkaa.

Koripalloliiton suositus on noudattaa viranomaissuosituksia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa www.thl.fi.