UUTISET

27.03.2020

KARHUBASKETIN NETTIHUUTOKAUPPA ON KÄYNNISSÄ

Karhubasketin tuotehuutokauppa on pyörähtänyt käyntiin osoitteessa huutokauppa.karhubasket.fi. Huutokauppa kestää kaksi viikkoa ja päättyy huhtikuun 12. päivä kello 12.

Huutokauppa on toteutettu myös edellisinä vuosina ja kokemukset ovat hyviä. – Se onnistui hienosti heti ensi yrittämällä, kertoo huutokaupan puuhamiehenä toimiva Antti Myllyniemi. – Palaute oli tosi hyvää, eli niin mukana olleet huutajat, joukkue, kuin sen taustavoimat olivat tyytyväisiä, hän jatkaa. – Kuten viime vuonna, fyysisesti tavaratuotteet ovat tälläkin kertaa uusia ja tasokkaita tuotteita, eli puhutaan tuotekohtaisissa ohjehinnoissa aina yli kolmeenkymmeneen tuhanteen euroon saakka, Myllyniemi sanoo, jatkaen että huutokaupassa korkeimman tarjouksen tehneet saavat kyseiset tavarat haltuunsa suoraan vastaavilta yrityksiltä. Nettisivuilla on näkyvissä tuotteesta tarjottu hinta.

Huutokaupasta löytyy mm. kaksi trukkia. Täysin uutta vastaava akkukäyttöinen Still RX 20-16 vuosimallia 2011 ja Kubotan dieselmoottorilla varustettu Hyundai 18D-95 vuosimallia 2018, joka on kuitenkin käytännössä käyttämätön. Nostokyky ensin mainitulla on 1600 kiloa ja jälkimmäisellä 1800 kiloa. Lisäksi huudettava on mm. pari lomaviikkoa Ylläksellä, Kalusteita, kuomuperäkärry ja robottiruohonleikkuri.

Nyt nopeasti katsomaan tuotteet osoitteesta huutokauppa.karhubasket.fi ja huutoja kehiin, että ehdit mukaan.