UUTISET

25.03.2020

KARHUBASKET KÄYNNISTÄÄ KANNATUSJÄSENMAKSUKAMPANJAN

Korisliigakausi päättyi koronaviruksen takia perjantaina 13. päivä maaliskuuta. Karhubasket oli hyvissä asemissa sarjataulukon kolmantena, kun runkosarjaa oli pelaamatta seitsemän ottelua. Vire oli hyvä, sillä edellisten kausien tapaan rasitteena oli vuoden vaihteen jälkeen vain yksi tappio. Kaksi edellistä kautta päättyi ikimuistoisiin kultajuhliin toukokuun lopussa.

Kauden päättyminen oli joukkueelle iso pettymys. Pettymys oli melkoinen myös kaikille oranssipaitojen faneille. Pelaajat ovat jo palanneet koteihinsa, koska tärkeintä on pitää itsensä terveenä ja huolehtia läheisten hyvinvoinnista.

Vaikka kausi on ohi, niin kauden keskeyttäminen ennen aikaisesti on aiheuttanut huolta ja unettomia öitä Karhubasketin taustoilla. – Tilanne on se, että pelien loppuminen lopetti tulot, mutta menot vielä juoksevat, Karhubasketin puheenjohtaja Vesa Ojala kertoo. – Nyt meidän on käännettävä kaikki kivet, jotta saamme päätettyä tämän kauden onnellisesti. – Meillä on maan parhaat fanit ja erinomainen yhteistyöverkosto toimintaa tukevien yritysten kautta. – Nyt tarvitsemme molempien apua, jotta pystymme päättämään tämän kauden ja voimme aloittaa tulevaisuuden miettimisen. – Parhaat fanit ja yhteistyökumppanit ovat auttaneet meitä suuresti, emmekä ilman heitä olisi kaksinkertainen Suomen mestari, Ojala sanoo.

Karhubasket avaa keskiviikkona kannatusjäsenkampanjan #oranssionmeidän. Faneille ja muille tarjoutuu nyt mahdollisuus osallistua seuran tukemiseen.

Kannatusjäsenmaksu 30 euroa.

Perhekannatusjäsenmaksu 100 euroa, sisältäen kaksi kannattajäsenkaulahuivia.

Yrityskannatusjäsenmaksu 100 euroa, sisältäen kaksi kaulahuivia.

Superkannatusjäsenmaksu 300 euroa, sisältää @JPsportart uniikin taulun, jollaisia on ollut myynnissä mestaruuksien jälkeen.

Lisäksi 200 ensimmäisellä kannattajajäsenmaksun suorittaneelle Karhubasket pelikorttipakka kiitoksena tukemisesta.

Jos haluat osallistua Karhubasketin tukemiseen kannatusjäsenmaksulla, niin lähetä sähköposti osoitteeseen info@karhubasket.fi ja kerro nimesi, osoitteesi, puhelinnumero ja summa, jolla haluat olla mukana. Olemme sinuun yhteydessä.

Kannatusjäsenmaksun voi käydä maksamassa käteisellä tai jättää tiedot laskutusta varten Kauhajoen Keskportissa, Veikon Koneessa tai Lukselissa.

Karhubasket kiittää kaikkia osallistumisesta jo etukäteen. Pysykää terveenä ja huolehtikaa lähimmäisistänne. Toivottavasti virus saadaan kukistettua nopeasti ja elämä pääsee jälleen normaaleille raiteille.

#oranssionmeidän

Esimerkki superkannattajäsenyyden sisältämästä taulusta