UUTISET

05.03.2020

KARHUBASKETIN SUPERMIKROPOJAT KÄRKIPAIKALTA KOTITURNAUKSEEN

Karhubasketin nuorimmat juniorit supermikrot pelaavat kotiturnauksen sunnuntaina 8. päivä maaliskuuta Kauhajoen koulukeskuksen liikuntasalissa (yläkoulu, ns. vanha sali). Karhubaskettia saapuvat haastamaan Kokkolan NMKY ja Lapuan Korikobrat.

Karhubasketin supermikropojat voittivat syyssarjan puhtaalla pelillä, kun kuudesta ottelusta tuli kuusi voittoa. Kevätkierroksen ensimmäinen turnaus pelattiin helmikuun alussa Lapualla. Sillä Karhubasket nappasi 83-11 voiton Korikobrista. Kokkolan NMKY kaatui pistein 59-24.

Sunnuntaina Karhubasket pelaa liikuntasalilla kello 11 ja kello 14. Paikalla on runsas kanttiini, josta löytyy herkkuja joka lähtöön.

Supermikrot pelaavat myös mikropoikien alueellista II divaria. Mukana on pari poikaa mikroista. Tämä turnaus pelataan lauantaina 7. maaliskuuta yläkoulun liikuntasalissa eli ns. vanhassa salissa. Turnauksessa ovat mukana myös Vaasan Salama ja Korikobrien kaksi joukkuetta, musta sekä valkoinen. Karhubasketin pelit ovat kello 10 ja kello 14.30.

Mikrojen II divarin pelit alkoivat Karhubasketilta lauantaina 15. helmikuuta Muuramessa. Karhubasket otti maukkaan 38-22 voiton Kokkolan NMKY:stä. Heti perään pojat kohtasivat Vaasan Salaman. Peli oli jännittävä alusta loppuun, mutta lopulta Vaasa voitti kahdella pisteellä 28-26, vaikka kauhajokiset pääsivät yrittämään tasoitusta vielä viime sekunneilla.

Myös lauantaina salilla on runsas kanttiini ja 14.30 alkavan Karhubasket – Korikobrat ottelun jälkeen on mukava vaihtaa liikuntahalliin, jossa Korisliigan paikallisottelussa kohtaavat Karhubasket ja Kobrat. Tuo Korisliigakamppailu alkaa kello 17.