UUTISET

07.03.2020

U17 POIKIEN VALTAKUNNALLISTA DIVARIA LIIKUNTAHALLILLA SUNNUNTAINA

Sunnuntaina Karhubasketin U17 pojat pelaavat valtakunnalista divaria koulukeskuksen liikuntahallilla kello 14. Vastustajaksi saapuu Ura Basket Kaarinasta.

Karhubasketin U17 pojat ovat sarjataulukossa sijalla viisi. Joukkueella on pelattuna 12 ottelua ja viistä on tullut kuusi voittoa sekä kuusi tappiota. Sunnuntain ottelu on erittäin tärkeä, sillä Karhubasket voi vielä päästä mukaan neljän parhaan joukkueen lopputurnaukseen, voittamalla kaksi viimeistä ottelua. Syyskierroksella Karhubasket kävi voittamassa Ura Basketin lukemin 77-86. Ura on sarjataulukossa kolmantena, kahdeksalla voitolla ja neljällä tappiolla. Ura kohtaa viimeisessä ottelussa KTP:n kotonaan. KTP johtaa sarjaa, eikä ole hävinnyt kuin yhden ottelun. Viimeisessä ottelussa Karhubasket kohtaa vieraissa YMCA Tampereen, joka ei ole vielä voittanut otteluakaan.

Sarjataulukon neljäntenä eli viimeisellä lopputurnauspaikalla on Rauman RaBa, joka kohtaa kahdessa viimeisessä ottelussa vieraissa Oulun NMKY:n ja kotona PuHu:n. Jos RaBa häviää molemmat ottelut, niin Karhubasket saattaa kiilata myös heidän ohitse sarjataulukossa.

Edellisessä ottelussa Karhubasket voitti juuri RaBa:n kotonaan pistein 83-71. Kauhajokiset olivat jokaisella neljänneksellä hieman parempia, joten etumatka kasvoi lopulta 12 pisteeseen. Karhubasketin aseena oli 40 prosentilla uponneet kolmoset, sekä 45-39 voitto levypalloissa.

Karhubasket – Ura Basket sunnuntaina kello 14 liikunhallissa. Paikalla on kanttiini.

Tervetuloa kannustamaan poikia voittoon!