UUTISET

01.10.2023

KARHUBASKETIN FANIT SAIVAT ANSAITUN PALKINNON

Faniclubin Pertti Holma (vasemmalla) ja Risto Piipari (oikella) kävivät pokkaamassa palkinnon kaikkien Karhubasket fanien puolesta (kuva: Janne Yli-Korhonen)

Suomen Koripalloliitto palkitsee vuosittain vuoden koripalloilmiönä tahon, joka on merkittävästi myötävaikuttanut koripallon tunnettavuuden kasvua ja puhutellut laajasti myös lajiväen ulkopuolella.

Karhubasketin -fanit ovat tuoneet Kauhajokea ja Karhubaskettia tunnetuksi niin Suomessa kuin Euroopassa. Edes otteluiden peruuntuminen ja pelaaminen uudelleen seuraavana päivänä ei estänyt oransseja faneja kannustamasta omiaan paikan päällä. Omiensa takana niin voiton kuin tappion hetkellä seisonut faniryhmä, ei ole jäänyt keneltäkään Korisliigaa seuraavalta huomaamatta. Myös koripallon ja Korisliigan ulkopuolella faniryhmä on tullut tunnetuksi ja tuonut omalla panoksellaan niin koripalloa kuin Korisliigaa tutuksi.

Suomen koripalloliitto palkitsi vuoden koripalloilmiönä Karhubasketin -fanit. Palkinnon luovutti Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm ja sen ottivat vastaan mestarien mestari fanipäällikkö Pertti Holma ja Tupsuvilla paroni Risto Piipari.

Onnea kaikille Karhubasketin faneille! Ja ISOO kiitos!

#oranssionmeidän