UUTISET

08.09.2023

JUSSI IKKELÄ ON SOLMINUT SOPIMUKSEN KARHUBASKETIN KANSSA

Kuva: Janne Yli-Korhonen

Kesän päävalmentaja Janne Koskimiehen alaisuudessa harjoitellut Jussi Ikkelä on solminut 1 + 1 vuotisen pelaajasopimuksen Karhubasketin kanssa. 18-vuotias Ikkelä on seuran oma kasvatti ja pelannut juniorijoukkueissa kaikissa ikäluokissa. Pelimiehellä on pituutta 198 senttiä ja painoa 96 kiloa. Pelipaikkana on laituri.

-Hienoa saada Joonan lisäksi myös toinen Kauhajoen oma kasvatti edustusjoukkueeseen mukaan, Koskimies kertoo. Jussi omaa hyvän pelinlukutaidon, on urheilullisesti lahjakas ja pituuttakin on lähes kaksi metriä. Näillä avuilla hän on pystynyt tulemaan yllättävänkin hyvin harjoituksiin mukaan. Tämän ensimmäisen kauden tavoite on luoda pohjaa tuleville kausille totuttelemalla pikkuhiljaa kovempaan harjoitteluun. Jussin kohdalla on muistettava, että aiempaa kokemusta miesten peleistä ei alemmilta tasoilta ole, eikä hyppäys suoraan U19 sarjasta Korisliigaan tapahdu aivan hetkessä.

Ikkelä on muun joukkueen kanssa tänä viikonloppuna, kun IKH Areenaan saapuu harjoitusotteluita varten ruotsalainen Jämtland. Perjantaina ottelu alkaa kello 18.30 ja IKH Areenan ovet avautuvat kello 17.30. Lauantaina 9. syyskuuta ohjelma on sama.

Lauantaina ennen harjoitusottelua kannattaa käydä IKH Areenalla järjestettävillä kalamarkkinoilla. Vatsansa voi täyttää herkullisella siikakeitolla ja jälkiruuaksi voi suositella muurinpohjalättyjä. Kauppakassiin voi ostaa kalaa ja muita tuotteita, joista esiin voisi nostaa coach Koskimiehen saaristolaisleipä. Kalamarkkinat on avoinna kello 10-15 ja Karhubasketin joukkue tulee vierailulle noin kello 11. Myös lapsille on ohjelmaa, sillä paikalla on pomppulinna ja karuselli.

Viikonlopun harjoitusotteluissa voi myös uusia vanhan kausilipun tai tilata uuden kausilipun, jolla pääsee lokakuussa alkavan Korisliigan runko- ja jatkosarjan otteluihin. Lisäksi IKH Areenalla voi liittyä myös fanclubin jäseneksi. Lipunmyynti on avoinna perjantaina ja lauantaina kello 17.30-18.30. Kausilipuilla on harjoitusotteluihin vapaa sisäänpääsy, muille pääsylippu maksaa 5 euroa.