UUTISET

05.09.2023

KARHUBASKETIN FANCLUBIN TAPAHTUMA KERÄSI HYVIN YLEISÖÄ IKH AREENAAN

Kuva: Janne Yli-Korhonen

Viime perjantaina IKH Areenalla järjestettiin tapahtuma, jossa kausikorttilaiset, fanclubin jäsenet ja seuran omat juniorit pääsit näkemään tulevan kauden joukkueen ensimmäistä kertaa.

IKH Areenan lehtereille oli kerääntynyt hyvin yleisöä. Valitettavasti oranssipaitojen keskinäinen ottelu jouduttiin perumaan, koska kaksi pelaajaa puuttui sairastumisen sekä pienen loukkaantumisen takia vahvuudesta. Pelailu muuttui avoimiksi harjoituksiksi, mutta samalla paikalla olijat saivat kurkistaa joukkueen harjoitustyyliin.

Harjoitusten jälkeen ohjelmassa oli Loukko.comin donkkikisa, jossa näyttävien suoritusten jälkeen voittajaksi itsensä donkkasi Horace Spencer.

Donkkimestari Horace Spencer yhdessä Loukko.comin Veeti Loukon kanssa (kuva: Janne Yli-Korhonen)

Pinomaticin kolmenpisteenheittokilpailussa Topias Palmi osoittautui tarkimmaksi heittäjäksi, kun hän voitti finaalikierroksella Tahj Eaddyn.

Tarkkakätinen Topias Palmi ja Pinomaticin Sanna Vakkuri (kuva: Janne Yli-Korhonen)

Heittokisan jälkeen parketille päästettiin Karhubasketin U12 ja U14 joukkueiden pelaajat, jotka kisasivat omassa heittokilpailussa. Alkukarsinnan jälkeen molemmista joukkueista muodostettiin kaksi nelikkoa ja alkukierroksen jälkeen kaksi parasta joukkuetta pääsi finaaliin. Finaalin voittajaksi itsensä heitti U12 poikien joukkue yhdessä kapteeni Oliver Kandénin kanssa.

Junnujen heittokisan voittajat (vasemmalta) Miro, Samuli, Oliver, Hannes ja Eeli (kuva: Janne Yli-Korhonen)

IKH Areenalla myytiin runsaasti kausilippuja ennen tapahtumaa. Myös fanclubin liittymispisteellä oli runsaasti tungosta. Karhubasketin kausilippuja voi ostaa osoitteesta Lippu.fi. Kausikortteja on myynnissä myös tulevana perjantaina ja lauantaina IKH Areenalla, kun oranssipaidat kohtaavat molempina päivinä harjoitusotteluissa ruotsalaisen Jämtlandin. Ottelut alkavat kello 18.30 ja IKH Areenan ovet sekä lipunmyynti käynnistyy kello 17.30. Myös fanclub on teroittanut kynänsä valmiiksi, joten jäseneksi voi liittyä sekä perjantaina että lauantaina.

Harjoitusotteluihin on kausikorttilaisilla vapaa sisäänpääsy, muille pääsylippu maksaa 5 euroa.

Lauantaina IKH Areenalla järjestetään myös perinteiset kalamarkkinat kello 10-15. Tervetuloa ruokailemaan herkullisella siikakeitolla tai täyttämään ostoskassit erilaisilla tuotteilla. Arpajaisissa voi koittaa onneaan, palkintoja on runsaasti ja lapsille on paikalla pomppulinna.

(kuva: Janne Yli-Korhonen)

Kaikki tapahtuman kuvat löytyvät täältä. Kuvat Karhubasket/ Janne Yli-Korhonen.