UUTISET

30.08.2023

KAUSIKORTIT KAUDELLE 2023-2024 OVAT MYYNNISSÄ OSOITTEESSA LIPPU.FI

Karhubasketin kausikortit ovat nyt myynnissä osoitteessa Lippu.fi.

Kausikortit ovat voimassa 2023-2024 runko- ja jatkosarjassa. Mahdollisiin BCL:n tai Europe Cupin peleihin pitää ostaa erillinen lippu, mutta kausikorttipaikkasi on voimassa niissäkin peleissä. Mahdollisissa pudotuspeleissä keväällä 2024 kausikorttipaikkasi on voimassa, mutta peleihin pitää ostaa erillinen lippu.

Vanhan kausikortin uusiminen

Lähetä sähköpostia osoitteeseen lippu@karhubasket.fi. Kaikki vanhat kausikorttipaikat pidetään varattuna kaudelle 2023-2024. Vanhoja kausikorttipaikkoja ei pysty uusimaan lippupisteen verkkokaupassa. Uusiminen tapahtuu Karhubasketin toimesta. Kausikortit pitää olla uusittuna kaksi viikkoa ennen Korisliiga kauden 2023-2024 alkua. Mikäli paikkatietoihin ei tule muutoksia, toimii vanha kortti myös uudella kaudella, kun se on uusittu.

Mikäli haluat vaihtaa paikkaa, mitätöityy vanha kausikortti ja tilalle tulee uusi. Kausikortin voi tilata muovisen korttina tai mobiililippuna sähköpostiin.

Voit uusia kausikorttipaikkasi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lippu@karhubasket.fi. Kerro sähköpostissa nimesi, kausikorttien paikkatiedot esim. C/3/23 tai katsomo C rivi 3 paikka 23 sekä puhelinnumerosi. Postiin ei välttämättä heti tule vastausta, käsittelemme saapuneita tilauksia keskitetysti niiden saapuessa.

Kausikorttien hinnat:

Oranssit katsomot

A, B, C, D, E, F, G, i, J ja K

Aikuinen                                  360 €

VEOF                                         210 €

Lapsi                                          120 €

H1 ja H4 katsomot

Aikuinen                                  450 €

VEOF                                         300 €

Lapsi                                          120 €

(VEOF = varusmies, eläkeläinen, opiskelija, Fanclub jäsen, joita ei voi laskuttaa yrityksiltä)

HUOM!!  KAUSIKORTTIEN MYYNTI PÄÄTTYY KAKSI VIIKKOA ENNEN RUNKOSRJAN ALKUA!

Kausikortteja voi ostaa IKH Areenalla tai uusia vanhoja kausikortteja Karhubasketin harjoituspeleissä IKH Areenalla perjantaina 8. syyskuuta ja lauantaina 9. syyskuuta. IKH Areena avautuu molempiin harjoituspeleihin kello 17.30 ja ottelut alkavat kello 18.30.

Kausikorteilla on harjoituspeleihin vapaa sisäänpääsy. Muuten harjoituspeleihin myydään lippuja, joiden hinta on 5 euroa kappale.

Perjantaina fanitapahtuma IKH Areenalla

Karhubasket järjestää IKH Areenalla perjantaina 1.9. kello 17.30 kauden aloitustapahtuman, jota pääsevät seuraamaan ainoastaan Karhubasket Fanclubin jäsenet, kausikorttilaiset sekä juniorit.

Jos mielii tapahtumaan mukaan, niin kannattaa hankkia tai uusia fanclubin -jäsenyys lähettämällä sähköpostia osoitteella fanclub@karhubasket.fi. Fanclubiin voi liittyä myös IKH Areenalla kello 17.30 alkaen.

Kausikortin tulevalle kaudella voi ostaa osoitteesta Lippu.fi. Vanha kausikortti uusitaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen lippu@karhubasket.fi.

Fanitapahtuman aikataulu:

Klo 17.30 ovet auki. Fanclubin jäsenyyden ja kausikortin voi hankkia ennen tapahtuman alkua.

Klo 18.00 pelataan KB Oranssi vastaan KB Musta harjoitusottelu.

Klo 19.00-19.30 kolmosten heittokilpailu ja donkkikisa.

Klo 19.30 esitellään Karhubasketin otteluintro-video.

Klo 20.00 tapahtuma ohi.

Tapahtuman aikana baari on auki eli juotavaa ja pientä naposteltavaa on tarjolla. Varsinaista ruokaa ei ole tarjolla.

Kaikkien paikalla olevien kesken arvotaan Korisliigan virallinen pelipallo joukkueen nimikirjoituksilla.