UUTISET

05.09.2023

PERINTEISET KALAMARKKINAT IKH AREENALLA LAUANTAINA 9.9.

Jo perinteeksi muodostuneet kalamarkkinat järjestetään lauantaina 9. syyskuuta kello 10-15 IKH Areenalla. Paikalla on runsaasti eri myyjiä, joten kauppakassit voi täyttää herkullisilla tuotteilla. Lapsille paikalla on pomppulinna.

Myynnissä on herkullista siikakeittoa, jonka kylkeen saa saaristolaisleipää. Jälkiruuaksi nuotiolättyjä ja arpajaisissa on runsaasti palkintoja.

Myynnissä on myös päävalmentaja Janne Koskimiehen saaristolaisleipää, jonka maksaa 8 euroa leipä. Itse leipämestari Koskimies ja koko Karhubasketin joukkue on paikalla noin kello 11 alkaen. Tule tapaamaan suosikkipelaajaasi ja poimimaan nimmarit talteen. Myös koripallon MM-kisoista palannut ja jatkosopimuksen oranssipaitojen kanssa solminut Henri Kantonen on paikalla. Tule kysäisemään Henriltä tuoreimmat kuulumiset.

Kalamarkkinoiden jälkeen IKH Areenassa pelataan harjoitusottelu kello 18.30, jossa Karhubasket kohtaa ruotsalaisen Jämtlandin. Harjoitusotteluun on vapaa sisäänpääsy kausikorttilaisilla. IKH Areenan ovet avautuvat kello 17.30 ja areenan aulassa voi ostaa kausikortin tai liittyä jäseneksi Karhubasketin fanclubiin.

IKH Areenalle pelataan harjoitusottelu myös perjantaina 8. syyskuuta, jolloin Karhubasket ja Jämtland kohtaavat ensimmäisen kerran. Perjantain ottelu alkaa myös kello 18.30 ja areenan ovet avautuvat lauantain tapaan kello 17.30. Myös perjantaina areenalta voi ostaa kausikortteja tai liittyä Karhubasketin fanclubin jäseneksi.

Karhubasketin kausilippuja voi myös ostaa osoitteesta Lippu.fi.