UUTISET

29.04.2021

OKKO JÄRVI TÄHYÄÄ ULKOMAILLE

Karhubasketissa keväällä 2019 Suomen mestaruutta juhlinut Okko Järvi ei jatka oranssipaitojen kokoonpanossa. Järven ajatuksissa ovat Euroopan ammattilaiskentät. Ja sinne Järvellä on täydet mahdollisuudet. Tapiolan Hongan kasvatti on pelannut Korisliigassa kaudesta 2013-2014 saakka ja ura on ollut koko ajan nousujohteinen.

Tällä kaudella Järvi teki 33 ottelussa keskiarvoksi 15,2 pistettä, 3,8 levypalloa ja 3,5 syöttöä. Sekä piste- että syöttölukemat ovat uran ennätyksiä. Järvi on pelannut 61 maaottelua eri ikäluokissa ja on varmasti jo lähitulevaisuudessa Susijengin pelaaja.

Tällä kaudella Järvi pussitti runkosarjaottelussa Helsinki Seagullsia vastaan 47 pistettä. Samalla hän johdatti kuudella pelaajalla pelanneen Karhubasketin voitoon ja aiheutti Seagullseille runkosarjan ensimmäisen tappion.

Isoo KIITOS Okolle kolmesta kaudesta Karhubasketissa! Kulta ja hopea ovat huikea saavutus, ja Okko oli merkittävä palanen joukkueessa. Kaikkea hyvää matkalle!