UUTISET

29.04.2021

JUMPPA NISKANEN JA PERHE PALAAVAT HELSINKIIN

Vuodesta 2007 saakka Korisliigassa pelannut Antti ”Jumppa” Niskanen palaa perheensä kanssa pääkaupunkiseudulle. Sykin kasvatti on pelannut Korisliigassa 468 ottelua, joista 97 tuli Karhubasketin miehistössä. Jumppa oli mukana, kun Karhubasket nappasi keväällä 2019 toisen perättäisen kultamitalin.

Jumppa on pelannut Karhubasketin lisäksi Korisliigaa Helsinki Seagullsien, Lappeenrannan NMKY:ssä ja ToPo:ssa. Kauhajoella saavutettujen kullan ja hopean lisäksi hänellä on taskussa kaksi pronssimitalia Gullseista ja hopeaa ToPo:sta.

Antin mukana takaisin pääkaupunkiseudulle suuntaavat vaimo ja kolme lasta. Karhubasket kiittää Anttia ja koko perhettä. Antti oli mukana jossain suuressa ja tekee aina tinkimätöntä työtä joukkueen parhaan eteen, pitäen itsensä loistavassa kunnossa. Ammattilainen isolla A:lla. Kiitos Jumppa!