UUTISET

28.04.2021

BOJAN SARCEVIC EI JATKA KARHUBASKETISSA

Karhubasket nappasi eilen päättyneellä kaudella hopeamitalit. Kolme perättäistä mitalia on kova suoritus ja oranssipaidat ovat kolmesti peräkkäin olleet taistelemassa mestaruudesta. Salon Vilpas nappasi ansaitusti pantteripatsaan haltuunsa vuodeksi.

Samalla päättyy yksi aikakausi Kauhajokisen koripallon historiassa. Karhubasketin kahteen perättäiseen mestaruuteen ja hopealle johtanut Bojan Sarcevic jatkaa uusiin haasteisiin. Karhubasket kiittää Bojania ja kumartaa syvään, tuntien suurta kiitollisuutta yhteisistä vuosista.

Bojan pelasi Kauhajoella kahdeksan kautta. Pelejä kertyi hurjat 357 kappaletta. Sanomattakin on selvää, että Bojan pitää hallussaan kaikkia ennätyksiä eri tilastoissa. Sarcevic pelannut Korisliigassa 683 ottelua ja pitää syöttötilaston kakkospaikkaa hallussaan 2868 passilla. Tilaston kärjessä on eilen uransa mestaruuteen päättänyt Teemu Rannikko, mutta odotettavissa on, että Bojan tulee Rannikon ohittamaan lähitulevaisuudessa.

Bojanin merkitys on ollut suuri kentällä, mutta ainakin yhtää suuri asema hänellä on ollut fanien keskuudessa. Rakastettava Bojan on ollut mukana, kun Kauhajoen fanikulttuuri on kohonnut maamme ylivoimaisesti parhaaksi.

Kiitos Bojan! Me rakastamme sinua! Onnea ja menestystä tulevaisuuteen. #oranssionmeidän