UUTISET

02.03.2020

KARHUBASKET ON SOLMINUT JATKOSOPIMUKSEN EERO INNAMAAN KANSSA

Kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Karhubasket on solminut vuoden jatkosopimuksen takamies Eero Innamaan kanssa. 21 vuotias Turun NMKY:n kasvatti pelaa oranssipaidoissa nyt toista kautta. Viime kaudella Innamaa pelasi 44 ottelussa hieman vajaat kahdeksan minuuttia. Tällä kaudella peliaikaa on tullut runsaat 13 minuuttia per peli. Samalla viime kauden pistekeskiarvo on kasvanut 1,7 pisteestä 3,8 pisteeseen.

78 Kauhajoella pelatun Korisliigaottelun lisäksi, Innamaa on pelannut kaudella 2017-2018 18 ottelua divari A:ssa Kristika Turussa ja 59 ottelua divari B:ssä ennen tuota. Lisäksi Innamaalla on pelattuna 71 nuorten maaottelua. Korisliigan ennätyspisteet 19 hän pussitti 21. päivä joulukuuta, kun Karhubasket voitta Ura Basketin 93-72.

– Olen erittäin iloinen seuran ja pelaajan puolesta, että jatkosopimus syntyi, Karhubasketin valmentaja Janne Koskimies kertoo. – Eero on ottanut tällä kaudella paikan meidän pelaavassa rotaatiossa ja hän on alkanut löytämään keinot käyttää vahvuuksiaan kentällä. – Se työ mitä esimerkiksi Eero ja Jumppa (Niskanen) tekevät vastustajien takamiesten puolustuksessa, ei näy henkilökohtaisissa tilastosarakkeissa, mutta on iso osa voittavan joukkueen pelaamista.

– Eero pääsee aloittamaan varusmiespalveluksen nyt keväällä puolustusvoimien urheilukoulussa, joten toiveissa on, että määrätietoinen työ kohti läpimurtoa Korisliigassa jatkuu ensi kaudella mahdollisimman täysipainoisesti, Koskimies toivoo.

Karhubasket jatkaa Korisliigan otteluita maanantaina kotiluolassa, kun vieraaksi saapuu KTP. Ottelu alkaa Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa kello 18.30. Lippuja saa ennakkoon osoitteesta ennakkolippu.com.