UUTISET

17.01.2020

U16 POIKIEN SM-SARJAA KAUHAJOELLA KELLO 13

U16 poikien SM-sarjaottelu Äänekosken Huima – Salon Vilpas pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa lauantaina kello 13 alkaen. Kotijoukkueena toimivan Huiman riveissä pelaa kolme Karhubasketin kasvattia. Jussi Ikkelä, Aleksi Riihimäki ja Aapeli Nurminen ovat kentällä, kun Huima taistelee paikasta sarjan lopputurnaukseen. Kolmen kauhajokisen lisäksi joukkueessa on kolme pelaajaa Lapualta, yksi Laukaalta ja loput kuusi ovat Huiman kasvatteja. Myös valmennuspuolella on Karhubasketin miehiä, sillä Sami Ikkelä toimii joukkueen apuvalmentajana.

Huima on pelannut SM-sarjassa yhdeksän ottelua ja voittanut niistä viisi. Sarjasijoitus on viides, tasapisteissä Hongan kanssa, joka on neljäntenä. Sarjan neljä parasta joukkuetta pääsevät lopputurnaukseen, jossa ratkaistaan mitalien kohtalo.

Ennen joulutaukoa Huima voitti kotisalissa Turun NMKY:n 70-60. Tätä edelsi kirvelevä tappio Kouvoille pisteellä lukemin 80-79. Kouvot on sarjataulukossa kolmantena. SM-sarjaa johtaa helsinkiläinen MuKi ja toisena on Helsingin NMKY.

Huima ja Vilpas kohtasivat sarjan avauskierroksella. Silloin salolaiset olivat parempia pistein 81-73, joten joukkueella on nyt revanssin paikka.

Tervetuloa kannustamaan poikia kohti SM-lopputurnausta!

Sunnuntaina Karhubasketin U17 pojat pelaavat valtakunnallisen divarin kamppailun Lapualla. Ottelu alkaa Lapuan urheilutalolla kello 14. U17 pojat ovat sarjassa viidentenä, voitettuaan yhdeksästä ottelusta neljä.