UUTISET

02.01.2020

KARHUBASKETIN U14 POJAT ALOITTAVAT SM-SARJAN KOTITURNAUKSELLA

Karhubasketin U14 pojat selvittivät tiensä SM-sarjaan karsinnoista. Karsintana toimi keskisen alueen syyssarja, jossa U14 pojat pelasivat seitsemän ottelua ja voittivat niistä kuusi. Ainoa tappio tuli HoNsU:n joukkuelle kotiturnauksessa. Silloin Jyväskyläläiset olivat parempia pistein 53-59. Myös HoNsU pelaa keväällä SM-sarjassa.

Karhubasketilta pelasi U14 poikien syyssarjassa kaksi joukkuetta. SM-sarjaan matkaa vanhempien poikien joukkue eli Karhubasket 06. Nuoremmat oli Karhubasket 07-08 poikien joukkue jatkaa pelejä keskisen alueen sarjassa keväällä ja taistelevat tiukasti aluemitaleista. Myös 06 pojat jatkavat alueen sarjassa SM-sarjan ohella.

SM-sarjassa Karhubasket pelaa lohkossa Lohkossa B, jossa on mukana kahdeksan muuta joukkuetta ne ovat: Ura Basket (Kaarina), WB-Pantterit (Helsinki), Beat Basket (Järvenpää), KTP (Kotka), Pyrintö (Tampere), Turun NMKY, LoU Basket (Lohja) ja Munkkiniemen Kisapojat (Helsinki). Karhubasketille kävi arvonnoissa hyvä tuuri, sillä kauhajokiset saavat kaksi kotiturnausta järjestettäväksi.

Ensimmäinen kotiturnaus pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallissa lauantaina 4. tammikuuta. Turnauksen ohjelma:

Kello 11 Karhubasket – LoU Basket

Kello 14 LoU Basket – KTP

Kello 17 KTP – Karhubasket

Lauantaina salilla on kanttiini.

Tervetuloa kannustamaan poikia voittoihin SM-sarjassa!