UUTISET

23.01.2020

KARHUBASKET KEILAUS PERJANTAINA 24.1.

Perinteinen Karhubasketin keilakisa käydään perjantaina 24. tammikuuta Kauhajoen keilahallilla. Kisa alkaa kello 18.00.

Kerää kolmihenkinen joukkue puulaakihengessä ja ilmoittaudu kisaan. Ilmoittautumisen yhteydessä saat valita yhden henkilön Karhubasketin joukkueesta tai organisaatiossa vahvistamaan joukkuettasi. Nopeimmat ilmoittautujat saavat tietysti varata ensin.

Kilpailu heitetään kolmen sarjan kisana, missä jokainen joukkueen jäsen heittää vuorotellen samaa sarjaa. Alkukilpailun kuusi parasta joukkuetta tuloksen perusteella heittää A-finaalin, seuraavat B- ja C-finaalin. Kilpailussa käytetään luokitelluilla keilaajilla keskiarvotasoitusta 155-205/70 %, rekisteröitymättömät keilaajat saavat tasoitusta 50 pistettä. A-finaalin voittaja on kisan voittaja.

Kilpailumaksu on 195 €/joukkue ja se sisältää Hohtokeilauksen lisäksi   parhaiden palkitsemisen sekä hienon tunnelman ja wingsbuffeen Janoisessa Leipurissa.

Ilmoita joukkueesi pikaisesti Juha Orpanalle viimeistään to 23.1.2020, orpanajuha@gmail.com tai 050-61444, samalla kuulet onko suosikki vahvistuksesi vielä vapaana.