UUTISET

06.01.2020

FANIBUSSI LAPUALLE MAANANTAINA 13.1.

Karhubasket pitää tiukasti kiinni Korisliigan runkosarjan kolmannesta paikasta. Karhubasket on voittanut kaksi edellistä Suomen mestaruutta, joten kauhajokiset tietävät kuinka ollaan parhaassa iskussa, kun panokset peleissä kasvavat. Kobrilla on matkaa pudotuspelipaikkaan kolme voittoa, mutta pelejä on jäljellä puolet runkosarjasta, mutta voittamaan pitää alkaa nyt.

Lähde kannustamaan oranssipaitoja voittoon Lapualle. Fanibussi tai fanibussit lähtee liikkeille maanantaina 13. tammikuuta kello 16.30 Ojalan Pakarin takapihalta. Reissun inta on faniklubin jäsenille 20 euroa ja ei jäsenille 25 euroa. Hinta sisältää pääsylipun.

Lähde mukaan kannustamaan Karhubasketia voittoon!

Ilmoittautumiset lomakkeella tai tekstiviestillä numeroon 044 985 4825.