UUTISET

08.10.2019

OPEN GYMIT OVAT TÄÄLLÄ JÄLLEEN

Karhubasketin juniorijaosto järjestää syyslomaviikolla (vko 42, 14.10. – 18.10.) Open Gym harjoituksia maanantaina 14.10, keskiviikkona 16.10 ja perjantaina 18.10 kello 14:00 – 15:30 Koulukeskuksen liikuntahallilla (alakoulun sali). Nämä harjoitukset ovat avoinna kaikille tytöille ja pojille supermikroista ylöspäin. Harjoitukset kuuluvat harrastemaksuun.

Maanantaina ja perjantaina valmennuksesta vastaa edustusjoukkueen valmentaja Janne Hänninen (apukoutsina ainakin Sami Kiukkonen). Keskiviikkona valmentajana toimii Sami Ikkelä. Open gym -harjoituksiin tulee ilmoittautua etukäteen joukkueenjohtajille, että valmentajat osaavat suunnitella harjoitusten sisällöt.

Nyt kaikki syyslomaviikolla paikkakunnalla olevat pelurit nauttimaan laadukkaista harjoituksista iloisella ilmeellä! Nähdään salilla!