UUTISET

01.10.2019

KORISLIIGAKAUSI 2019-2020 ALKAA

Kaksi edellistä Korisliigakautta on päättynyt Kauhajoen mestaruusjuhliin. Vuonna 2018 kauhajokiset nappasivat ensimmäiset mitalit, jotka olivat samalla kultaiset. Viime keväänä Kauhajoki pääsi juhlimaan toista perättäistä Suomen mestaruutta, kun Kouvolan Kouvot kaatuivat finaalisarjassa otteluvoitoin 4-1.

Mestarijoukkueen runko pysyi pitkälti samana. Kapteeni Bojan Sarcevic solmi kahden vuoden jatkosopimuksen ja aloittaa nyt jo seitsemännen kautensa oranssipaidoissa. Myös Okko Järvi kirjoitti nimensä kahden vuoden jatkosopimukseen, ja Antti Niskanenkin jatkoi mestareiden miehistössä. Nuoret Eero Innamaa ja Mikael Laihonen käyttivät toisen vuoden optionsa. Sekä Innamaa ja Laihonen ovat hyvän kesäharjoittelun myötä lunastamassa valmentaja Janne Koskimiehen luottamuksen ja ovat valmiita astumaan eturivin pelaajiksi Korisliigassa. Koskimiehellä on odotuksia myös Joona Hakamaan ja Thomas Vehmasen suhteen, joten kotimainen osasto on jopa laajempi, kuin toisena mestaruusvuotena.

Jenkkiosastolla viime kevään finaalien MVP pelaajan eli arvokkaimman pelaajan Cameron Jonesin jatko oli kauhajokisille loistava uutinen. Jonesilla on heinäkuulle asti ulottunut ulkomaanoptio, mutta mies halusi jatkaa Kauhajoella. BCL karsitaottelut ovat osoittaneet, että muutkin vahvistukset Alex Thompson, Evan Yates, Juan Davis ja Samme Givens ovat pelimiehiä. Kun on täytettävänä Rene Rougeaun ja Greg Manganon kokoiset saappaat, niin tehtävä ei ole helppo.

Kauhajoen eteneminen BCL:n eli mestarienliigan karsinnoissa toiselle kierrokselle, muutti hieman Korisliigan alkuohjelmaa. Puolustava mestari aloittaa Korisliigan Kotkassa keskiviikkona 2. päivä lokakuuta. Kotiavaus on vuorossa sunnuntaina 6. lokakuuta, kun sarjanousija Lahti Basketball saapuu karhuluolaan. Ensimmäisessä kotipelissä Kauhajoki saa nostaa toisen mestaruusviirin kotisalin seinälle, ja tätä tunteellista hetkeä ei kannata missata.

BCL karsintaottelut olivat jälleen huikea kokemus niin joukkueelle kuin koko organisaatiolle. Pelaajat saivat aistia europelien tunnelmaa kovatasoista Tsmoki-Minskiä ja todellista huippujoukkue Polski Cukier Toruńia vastaan. Minskin Karhubasket voitti kuudella pisteellä, kun yhteen lasketaan molemmat osaottelut. Puolalaisten NBA:ssa ja eri Euroopan huippusarjoissa marinoitunut joukkue oli lopulta parempi vain pisteellä 152-151, joten paikka BCL:n runkosarjaan jäi vain yhden pisteen päähän.

Korisliigassa Karhubasket lähtee puolustamaan mestaruutta, mutta pantteripatsasta himoitsevat myös muut 11 joukkuetta. Sarjataulukon kärkeen on ennakkoveikkailuissa nostettu Helsinki Seagulls, Salon Vilpas ja Tampereen Pyrintö.

Lahtelaisten nousun myötä, sarjassa pelaa 12 joukkuetta. Syyskuun lopussa alkavassa sarjassa jokainen joukkue pelaa 44 ottelua. Pitkä runkosarja päättyy 7.4., jonka jälkeen kahdeksan parasta joukkuetta pääsee kamppailemaan mestaruudesta pudotuspeleissä. Pudotuspelit käynnistyvät huhtikuun toisella viikolla, ja mestari on selvillä viimeistään 25.5., jonne on merkitty finaali numero seitsemän.

Uuden mausteen kauteen tuo uudistunut Suomen Cup. Cupiin selviytyy kahdeksan parasta joukkuetta Korisliigasta, kun Korisliigan sarjataulukkoa tarkastellaan voittosuhteiden perusteella 23.11. pelatun kierroksen jälkeen. Tämä tuo tietysti lisäpelejä kärkijoukkueille, mutta maksimissaan cupista tulee lisäpelejä kolme kappaletta. Cupin huipennus on 25.-26. tammikuuta pelattava finaaliviikonloppu, jolloin lauantaina on ohjelmassa välierät ja sunnuntaina finaali. Cup ei ole pakollinen euro-otteluita pelaajille joukkueille, joten jos Karhubasket on kahdeksan parhaan joukkueen joukossa marraskuun lopussa, niin kauhajokiset ovat cupissa mukana. Kataja karsii vielä europeleissä, joten heidän osallistuminen on vielä auki.

Korisliigan ennakkoasetelmat ovat mielenkiintoiset. Kauhajoen kahteen perättäiseen mestaruuteen valmentanut Jussi Laakso johtaa nyt Helsinki Seagullsin miehistöä. Seagulls vahvisti nippuaan kahdella maajoukkuemiehellä, kun Susijengin kapteeni Shawn Huff ja Antti Kanervo liittyivät joukkueeseen ja nostivat Gullsit samalla suurimmaksi mestaruussuosikiksi. Ennakkoasetelmissa Salon Vilpas on yhdessä Seagullsin kanssa suurin mestaruussuosikki. Jos joukkueessa on taikuri Teemu Rannikon tasoinen kapellimestari ja tukena mm. Juho Nenonen sekä Mikko Koivisto, niin tästä kaudesta voi hyvin tulla se vuosi, kun salolaiset nappaavat haluamansa mestaruuden. Vilppaan valmentajaksi tuli Nokialta tuttu Ville Tuominen, joten nähtäväksi jää, kuinka Tuominen kestää mestaruuspaineet ja saa tähtisikermän pelaamaan.

Ennakkoon Kauhajoki on laskettu yhdessä Tampereen Pyrinnön kanssa Vilppaan ja Seagullsien suurimmaksi haastajaksi. Pyrinnöllä on kokemusta ja valmentaja Sami Toiviaisella on käytössä laadukas nippu. Kauhajoen kiivasta paikallisvastustaja Lapuan Kobrat lähtevät Korisliigaan ehkä parhaalla miehistöllä, jota heillä on ollut käytössään. Takamies Antto Nikkarinen ja pitkään Kauhajoellakin pelannut Juho Lehtoranta pystyvät kantamaan vastuuta. Jos Kobrat ovat onnistuneet jenkkivalinnoissa, kuten yleensä ovat, niin lapualaiset voivat yltää vaikka mihin.

Kauhajoen menestys voidaan jakaa muutamaan osatekijään. Vahva taustaryhmä on pystynyt hankkimaan joukkueelle rahoituksen ja yhteistyökumppaniverkkoa on taas laajennettu. Taustaryhmän uurastus on ihailtavaa ja on se perusta, johon menestys on rakennettu.

Jotta tapahtumat salissa pyörivät, kiitosta pitää jakaa myös sille kökkäporukalle, joka pitää rattaat pyörimässä. Lipunmyyjät, kahvilahenkilökunta, järjestyshenkilöt ja saliryhmä tekevät jokaisessa ottelussa ison työn. Ja otteluita on paljon. Kaksi BCL karsintaottelua, joissa on ollut ylimääräistä järjestelyä, 22 runkosarjan kotiottelua ja toivottavasti monta pudotuspeliottelua päälle keväällä ovat kova rypistys.

Kiittää pitää myös faneja. Kannustus on ollut hurjaa niin kotiluolassa kuin vierasotteluissa. Vain harvan, jos minkään joukkueen tukiryhmä, on ollut yhtä monessa pelissä joukkueen tukena. Oli sitten kyseessä viikko peli Kotkassa tai vieraspeli Minskissä, niin joukkue on saanut hurjasti lisävirtaa ja sen puuttuvan energiahippusen faneilta, jotka oranssiin pukeutuneena kannustavat joukkuetta läpi otteluiden. Voi vain pyytää, että fanien tuki jatkuu samanlaisena.

 

Helsinki Seagulls

Kun joukkueessa on eniten Korisliigaotteluita pelannut Timo Heinonen ja kokenut sotaratsu, susijengin sentteri Tuukka Kotti, niin tuolle kaksikolle voisi jo menestyvän joukkueen rakentaa. Mutta Seagulls täydensi joukkuetta susijengin kapteeni Shawn Huffilla ja maajoukkueen heittävällä takamiehellä Antti Kanervolla, niin kotimainen runko on sellainen, jolla jääminen ilman mitalia olisi suuri pettymys. Kelpaako helsinkiläisten taustoille muu kuin mestaruus?

Jenkeistä Kazembe Abif on kauhajokisille tuttu, vaikka hänen edellinen kautensa Karhubasketissa katkesi ennen aikojaan alavartalovammaan. Jos Kazembe on tuosta kuntoutunut, hän sopii työmoraaliltaan loistavasti suomalaistähtien joukkoon. Kolme muuta jenkkiä; takamies Richard Williams, takamies Trae Bell-Haynes ja laituri Elijah Stewart täydentävät avainmiesten lista. Bell-Haynes ja Steward ovat nuorempia jenkkejä, mutta Williams on pelannut viiden kauden ajan Saksassa. Viime kaudella Williams pelasi Tsekeissä BK JIP Pardubice joukkueessa 22 ottelua (13,5/4,8/5) ja Europecupissa 10 ottelua 10 pisteen, 3,5 levypallon ja 4,8 syötön keskiarvoilla.

Seagullsin menestyspaineet lepäävät nyt valmentaja Jussi Laakson hartioilla. Toki Laakso johdatti Karhubasketin kahteen perättäiseen Suomen mestaruuteen, joten näyttöjä on. Molemmilla mestaruusvuosina kauhajokiset saivat lähteä Korisliigaan ilman suurimman mestaruussuosikin painetta, mutta nyt tuo taakka on sekä valmentaja Laakson että joukkueen tähtipelaajien harteilla.

Salon Vilpas

Taikuri Teemu Rannikko, susijengin Juho Nenonen ja Mikko Koivisto takaavat sen, että Salon Vilppaan rosteri kalpenee vain Seagullsin kokoonpanolle. Aatu Kivimäki pelaa välillä häikäisevästi ja harjoitusotteluita seuranneet pikkulinnut lauloivat Henri Kantosen kehitysaskelista.

Jos Vilpas on onnistunut värväämään hyvän jenkkinelikon, laituri Tim Coleman, sentteri Jamuni McNeace ja laituri DJ Laster sekä jo viime kaudella Vilppaassa esiintynyt Reggie Dillard, niin salolaisten karvaat pettymykset voivat hyvinkin vaihtua juhlintaan Salon torilla pantterin kanssa.

Vilppaan penkinpäässä häärii nyt Ville Tuominen, kun Joonas Iisalo lähti Saksaan. Kuinka Tuomisen ja Rannikon yhteispeli toimii? Tämän kysymyksen vastaus kertoo myös Vilppaan tulevan kauden lopputuloksen.

Tampereen Pyrintö

Coach Sami Toiviainen on aloittamassa nyt kolmannen kautensa Pyrinnön ruorissa. Vaikka Pyrinnön taival on muutamana viime vuonna katkennut jo puolivälierissä, niin onko sieltä kuitenkaan voitu odottaa enemmän? Nyt Panu Peltokangas on tullut joukkuetta vahvistamaan ja on sekä kokonsa että heittotaitonsa puolesta erinomainen vahvistus, joka olisi mieluusti kelvannut myös monelle muulle joukkueelle. Antero Lehto on Antero Lehto, mutta voiko Osku Heinonen heittää vielä tarkemmin kuin viime kaudella? Pyrinnön osasto, josta löytyy kaksi Kilpistä, Saarinen, Flinck ja Haapoja ovat taas kesän enemmän harjoitelleita, ja ottamaan pelillistä vastuuta, jos coach Toiviainen sitä antaa. Ankkurina toimii Petri Heinonen. Heinosten loukkaantumiset voivat kuitenkin mutkistaa Pyrinnön alkukauden suunnitelmia.

Kuten niin monessa muussakin ellei kaikissa seuroissa jenkkiosasto on se tekijä, joka tulee erottelemaan hyvät akanoista. Pyrinnössä mestaruuden voittanut BJ Raumond on palannut vahvempana, eikä olisi uskonut, että se edes olisi mahdollista. Ray Nixon on kokenut ja esittänyt harjoitusotteluissa hyviä otteita. Takamies LJ Rose ja vasta viime viikon loppupuolella joukkueeseen värvätty Khalil Small täydentävät kvartetin.

Lapuan Kobrat

Kiihkeät paikallisottelut Etelä-Pohjanmaalla saavat lisäväriä, kun Kobrat palkkasivat miehistöön Antto Nikkarisen ja Juho Lehtorannan. Harvoin kahden uuden pelaajan tuleminen voi herättää positiivista tunnetta, kuin lapualaisten kohdalla. Lauri Toivonen ja Jussi Turja lasketaan pelaavaan kokoonpanoon neljän jenkin lisäksi. Lapualaiset ovat onnistuneet jenkkivalinnoissa, ja jos nyt Ville Turjan valitsema nelikko takamies Julien Lewis, sentteri Reggie Keely sekä laiturit Jordan Capps ja Brandon Boggs osuvat kohdalleen, niin Kobrilla on mahdollisuudet vaikka mihin. Iloista on myös nähdä, että Kobrilla on viisi nuorta omaa junioria joukkueessa (kyllä, kyllä lapualaiset, Jussi Turja on se kuuden, mutta hän ei oo enää nuori).

Kobrat aloittivat Korisliigan viime perjantaina 90-80 kotivoitolla KTP:stä. Jenkkinelikko oli heti kovassa vedossa Jordan Cappsin (24/7) johdolla. Nikkarinen teki 13 pistettä ja jakoi seitsemän syöttöä.

Joensuun Kataja

Joukkue menetti ulkomaille Topias Palmin ja Ilari Seppälän, mutta se vain nostaa Katajan arvostusta, että Joensuusta voi ponnistaa Italian ja Ranskan huippusarjoihin. Kataja on pelannut systemaattisesti eurosarjoja jo monen vuoden ajan ja kun pelaajapolku Eurooppaan on kunnossa, niin Katajasta on tullut houkutteleva seura nuorten kotimaisten pelaajien silmissä.

Aapeli Alanen liittyi joukkueeseen BC Nokiasta, ja jos miehen kehitys jatkuu parin viime kauden suuntaisena, niin Palmi saa seuraajan nopeasti. Fiifi Aidoo saapui Urasta ja nyt hänen on otettava Seppälän paikka eturivin kotimaisena takamiehenä. Runkomiehet Matias Ojala, Samuli Vanttaja ja Joni Herrala jatkavat. Nuori Valtteri Mervola saa toivottavasti lisää peliaikaa, jotta kehitys jatkuu. Kokoonpanosta löytyy myös Karhubasketin kasvatti Valtteri Pihlajamäki.

Katajan jenkkiosastolle palasi laituri Jarekious Bradley ja uusina pelaajina joukkueessa ovat sentteri Brandon Walters ja takamies Jarred Ogungbemi-Jackson. Walters ei pelannut Korisliigan avausottelussa loukkaantumisen takia. Laituri Earvin Morris jätti joukkueen juuri kauden kynnyksellä, joten Kataja joutuu hankkimaan hänen tilalleen uuden pelaajan.. Valmennuskaksikko Juha Sten ja Petri Virtanen ovat kauden kokeneempia, eikä europelien väsymys tule heille enää yllätyksenä.

Lahti Basketball

Lahti Basketball on uusi tulokas Korisliigassa. Lahdessa koripalloa on pääsarjatasolla pelattu kauan ja mahtava nähdä, että perinteikäs kaupunki palaa Korisliigakartalle. Lahdessa jatkoivat Sami Ikävalko ja Vesa Mäkäläinen, mutta takamies Tuomas Hirvosen siirtyminen Kouvolasta joukkueeseen on arvokas asia. Kouvosta tuli myös Arttu Saarijärvi. Lahti koko menetyksen ennen sarjakauden alkua, kun yhden jenkin loukkaantuminen päätti kauden jo ennen kuin se alkoi. Lahti täydentää jenkkikolmikkoa laituri Courtney Stockard, sentteri Desmond Hubert ja takamies Devante Wallace mahdollisesti pikaisella aikataululla.

Lahti aloittaa Korisliigan valmentaja Petri Vellingin käskyttämänä keskiviikkona 2. lokakuuta kotisalissa, kun BC Nokia saapuu lahtelaisten vieraaksi.

BC Nokia

Kauhajokisille hyvin tuttu Greg Gibson otti kiinni nokialaisten ruorista kesällä. Loimaa Bisonsit ja Katajan mestaruuten valmentanut Gibson pääsee nyt operoimaan ensi kertaa kotoa käsin. Shawn Hopkins saapui joukkueeseen paikkaamaan Katajaan siirtyneen Aapeli Alasen roolia. Hopkins teki kauden avausottelussa Joensuussa 15 pistettä ja repi neljä levypalloa. Nokia hävisi kauden avausottelun Joensuussa 79-72 ja jenkeistä vain uusi takamies Demarcus Holland (14/1/2) ja laituri Stacy Davis (11/12/3) olivat pelikuntoisia. Siitä huolimatta Nokia pelasi hyvin.

Korihait

Korihait lähtevät kauteen espanjalaisen Juste Jordin opein. Jordin apuna on tuttu tekijämies Jarno Nikula. Jenkkeinä ovat kauden alussa laituri Luke Meikle, takamiehet Anton Cook ja Casey Benson. Kokoonpano kaipaisi vielä yhtä isokokoista jenkkiä. Puutteesta huolimatta Korihait kiusasivat viime lauantaina Pyrintö vieraissa ja Hait hävisi lopulta pistein 87-78. Benson teki rivin 16/8/2, Cook 14/4/2 ja Meikle 9/5/2.

Ilahduttavaa oli nähdä 194 senttisen laituri Vesa Heinosen otteet sarja-avauksessa. Lahden Namikan kasvatti Heinonen teki 17 pistettä ja jakoi kolme syöttöä. Iso rooli on varattuna myös Miikka Marttiselle, joka pelasi avauksessa joukkueensa isoimmat minuutit, runsaat 32 ja teki tilastoihin rivin 9 pinnaa ja neljä levypalloa. Viisikossa oli myös Henri Ventoniemi (8/6/2). 207 senttinen Ventoniemi tuo joukkueeseen kaivattua kokoa ja avauksessa otteet olivat hyvät.

Ura Basket

Kristian Palotien valmentama Ura varmisti viime keväänä pääsarjapaikan karsintojen kautta. Uusina pelaajina joukkueessa ovat Korihaista siirtynyt Marius van Andringa ja Katajasta tullut Atte Perttu. Jos hienon viime kauden pelannut Trey Niemi jatkaa kehittymistä samanlaisena, alkaa Sykin kasvatti kolkutella Susijengin portteja.

Ura ilmoitti ennen kauden alkua, että se lähtee sarjaan kolmella jenkillä. Nähtäväksi jää, että saavatko takamies Stephaun Branch, laituri Tyrell Bellot-Green ja sentteri Dustin Thomas seurakseen neljännen ulkomaanavun.

Ura aloitti kauden viime perjantaina Seagullsin vieraana. Thomas jäi 97-80 tappio-ottelussa vain kahteen pisteeseen, mutta Branchin (22/12/3) ja Bellot-Greenin (22/7/3) otteet olivat lupauksia herättäviä. Ennakkoasetelmissa Uraa on veikattu Haiden kanssa sarjataulukon tyvipäähän, mutta Palotiellä on aikaa hioa joukkueensa yhteen.

KTP

Takamies Antto Nikkarinen ja Juho Lehtoranta pakkasivat laukut ja siirtyivät molemmat Lapuan Kobriin. Tulopuolella oli Eldar Skamon saapuminen Urasta ja Topias Kuukkanen tuli Uudestakaupungista. Nämä muutokset nostavat kapteeni Michael Poundsin ja Joonas Lehtorannan roolia, mutta sekä Skamon että Kuukkasen pitää onnistua, jotta KTP voi uusia viime kauden pronssimitalit.

Valmentaja Tomi kaminen on värvännyt joukkueeseen viime kauden tapaan kovan jenkkinelikon. Viime kaudesta tuttu Kevin Langford saa seurakseen sentteri ayVaughn Pinkstonin ja laiturikaksikon Byron Wesley – DeAndre Daniels.

KTP aloitti kauden viime perjantaina 90-80 tappiolla Lapualla. Joukkueen peli ei missään nimessä ollut valmista, mutta keskiviikkona joukkue pääsee valmiimpana kotikentälle, kun Karhubasket saapuu Steveco Areenalle.

Kouvot

Kouvot kärsi kovia menetyksiä viime kaudesta. Kevään hopeajoukkueesta siirtyivät Lahteen Tuomas Hirvonen ja Arttu Saarijärvi. Pitkän ja loistavan uran tehnyt Ville Kaunisto keskittyy nyt eduskunnassa maamme yhteisten asioiden hoitamiseen. Näitä pelaajamenetyksiä on vaikea paikata.

Tuomas Oja saapui Gullsien apuvalmentajan paikalta Kouvoihin ja ottaa nyt joukkueen komentoonsa. Teemu Knihtinen ja Severi Kaukiainen ovat olleet isossa roolissa, mutta nyt vastuuta on luvassa vieläkin enemmän. Mika Nuolivirta saapui Haista kymijoen yläjuoksulle ja toivottavasti Ilmari Toikkanen saa pelata kauden läpi ilman loukkaantumisia.

Kouvojen jenkkeinä ovat sentteri Duke Shelton, laituri Derrick Barden ja kolmannen kautensa Kouvolassa aloittava David Gonzalvez. Viime kaudella Gonzalvez teki 49 ottelussa 14,7 pistettä, otti 2,8 levypalloa ja jakoi 2,6 syöttöä.

Kouvot aloitti kauden ehkäpä pahimassa mahdollisessa paikassa, kun joukkue palasi Salohalliin, josta se haki viime keväänä seitsemännessä välierässä vierasvoiton Vilppaasta. Nyt Salo oli parempi pistein 95-77. Knihtinen teki 15 pistettä ja Kaukiainen säesti 14 pinnalla, mutta muuten kouvolalaisten esitys jäi avauskamppailussa vaisuksi.

 

Karhubasketin päävalmentajana aloittaa Janne Koskimies. Koskimies toimi kahden kauden ajan Jussi Laakson apuna. Avukseen Koskimies saa Janne Hännisen, joka valmensi viime kaudella Ruotsissa.

– Koen, että roolini kasvoi oikeastaan koko ajan kahden mestaruuskauden aikana, joten tunsin olevani valmis päävalmentajan rooliin, Janne Koskimies pohtii. – Oma tavoitteeni on aina kehittää joukkueen arkea, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. – Olen tyytyväinen, sillä olemme taas monessa asiassa menneet Kauhajoella ammattimaisempaan suuntaan.

– Meillä on nyt 11 ammattilaispelaajaa sekä lisäksi Joona Hakamaa, joka pääsee koulusta myös aamuharjoituksiin. – On hieno tilanne, että joka harjoituksissa on aina 12 pelaajaa valmiina kehittymään yhdessä ja yksilönä.

– Yksi tavoitteemme on, että kasvatamme otteluissa pelaajarotaatiota 9–10 pelaajaan. – Viime kaudella saatoimme pelata otteluita 6–7 pelaajalla. – Nyt lähtökohtaisesti kukaan ei pelaa enää yli 30 minuuttia, kun taas noin 16 minuutin miehiä on enemmän.

– Voin sanoa, että esimerkiksi Mikael Laihosen ja Eero Innamaan vastuu kasvaa varmasti. – On hieno asia, että he sitoutuivat Kauhajoelle myös toiseksi vuodeksi. – Molemmat ovat menneet vuodessa valtavasti eteenpäin, mikä nähtiin jo BCL-otteluissa Minskiä ja Torunia vastaan.

– Cameron Jones oli mielestäni viime kauden paras pelaaja Korisliigassa. – On erittäin hienoa niin meille kuin koko Korisliigalle, että hän jäi tänne. – Cameron on erittäin motivoitunut auttamaan joukkuetta. – Hänellä on joulun tietämissä ulkomaanoptio, mutta jos hän silloin löytää uuden joukkueen jostain, saamme hänestä merkittävän korvauksen ja voimme katsella hänelle korvaajan. – Sitä vaihtoehtoa on vielä aivan liian aikaista miettiä.

– Uusista pelaajista näen Samme Givensissa paljon samaa kuin Rene Rougeaussa. – Hän tekee kentällä samoja asioita, ja on ottanut pukukopissakin jo isällistä roolia, mitä tarvitsemme, Koskimies paljastaa.

 

Karhubasket aloittaa Korisliigakauden keskiviikkona Kotkassa, jossa se kohtaa viime kevään pudotuspelien välierävastus KTP:n. Kotiavaus on vuorossa sunnuntaina 6. lokakuuta, jolloin sarjanousija Lahti basketball saapuu karhuluolaan. Ottelu alkaa kello 17 koulukeskuksen liikuntahallissa. Ennen kotiavausta nostetaan kotisalin seinälle toinen mestaruusviiri.

Karhubasketin ohjelma kaudella 2019-2020:

ke                      02.10                klo 18:30          KTP-Basket      Karhu Basket

su                      06.10                klo 17:00          Karhu Basket   Lahti Basketball      

ke                      09.10                klo 18:30          Karhu Basket   BC Nokia    

la                       12.10                klo 17:00          Kobrat              Karhu Basket

ke                      16.10                klo 18:30          Salon Vilpas    Karhu Basket

su                      20.10                klo 17:00          Karhu Basket   Helsinki Seagulls      

ke                      23.10                klo 18:30          Pyrintö             Karhu Basket

la                       26.10                klo 17:00          Karhu Basket   Korihait   

ke                      30.10                klo 18:30          Kouvot             Karhu Basket

su                      03.11                klo 17:00          Ura Basket       Karhu Basket

ke                      06.11                klo 18:30          Karhu Basket   Kouvot  

la                       09.11                klo 17:00          Kataja Basket  Karhu Basket

ma                    11.11                klo 18:30          Lahti                 Karhu Basket

ma                    18.11                klo 18:30          Karhu Basket   KTP-Basket  

la                       23.11                klo 17:00          Karhu Basket   Kobrat   

ti                        26.11                klo 18:30          BC Nokia          Karhu Basket

la                       30.11                klo 17:00          Karhu Basket   Salon Vilpas   

ke                      04.12                klo 18:30          Seagulls            Karhu Basket

to                      12.12                klo 18:00          Karhu Basket   Kataja Basket     

ke                      18.12                klo 18:30          Korihait            Karhu Basket

la                       21.12                klo 17:00          Karhu Basket   Ura Basket   

la                       28.12                klo 17:00          Karhu Basket   Tampereen Pyrintö           

su                      29.12                klo 17:00          Pyrintö             Karhu Basket

su                      05.01                klo 17:00          Karhu Basket   Lahti Basketball     

ke                      08.01                klo 18:30          KTP-Basket      Karhu Basket

ke                      15.01                klo 18:30          Kobrat              Karhu Basket

la                       18.01                klo 17:00          Karhu Basket   BC Nokia           

ke                      22.01                klo 18:30          Salon Vilpas    Karhu Basket

ke                      29.01                klo 18:30          Karhu Basket   Helsinki Seagulls        

ke                      05.02                klo 18:30          Karhu Basket   Korihait         

la                       08.02                klo 17:00          Ura Basket       Karhu Basket

ke                      12.02                klo 18:30          Karhu Basket   Kouvot   

la                       15.02                klo 17:00          Lahti                 Karhu Basket

ke                      26.02                klo 18:30          Kataja Basket  Karhu Basket

ke                      04.03                klo 18:30          Karhu Basket   KTP-Basket   

la                       07.03                klo 17:00          Karhu Basket   Kobrat         

ti                        10.03                klo 18:30          BC Nokia          Karhu Basket

la                       14.03                klo 17:00          Karhu Basket   Salon Vilpas        

la                       21.03                klo 17:00          Seagulls            Karhu Basket

ke                      25.03                klo 18:30          Karhu Basket   Tampereen Pyrintö          

su                      29.03                klo 17:00          Korihait            Karhu Basket

ke                      01.04                klo 18:30          Karhu Basket   Ura Basket         

la                       04.04                klo 17:00          Kouvot             Karhu Basket

ti                        07.04                klo 18:30          Karhu Basket   Kataja Basket      

Karhubasketin peleihin voi ostaa lippuja ennakkoon osoitteesta www.ennakkolippu.com ja Kauhajoen Kesportista. Ottelupäivinä salin ovet ja lipunmyynti alkaa 1,5 ennen ottelun alkamisaikaa.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 15 €

Opiskelijat ja eläkeläiset 12 €

Lapset 7-12 v. 6 €

Perhelippu (2 aikuista ja 1-2 kpl 7-12 v. lasta) 35 €

Alle 7-vuotiaat vanhempien kanssa vapaa pääsy

Junioripassilla kaikkiin Karhubasketin otteluihin on vapaa pääsy.

Otteluissa voi ostaa myös lippuja peleihin vaikkapa lahjaksi. Lippuja voi ostaa aulan fanimyyntipisteestä.