UUTISET

27.09.2019

KORISLIIGAN LIPUNMYYNTI ON AVOINNA ENNAKKOLIPPU.COMISSA

Karhubasketilla on BCL:n karsintaottelut huipennusta vaille valmiina. Toisen ja samalla viimeisen karsintakierroksen toinen osaottelu pelataan Puolan Torunissa sunnuntaina kello 20 Suomen aikaa. Karhubasket pääsee tuohon toiseen osaotteluun 11 pisteen etumatkalta. BCL:n runkosarjapaikka ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella.

BCL:n karsintaottelut ovat jo vaikuttaneet kaksi perättäistä Suomen mestaruutta voittaneen Karhubasketin runkosarjan avaukseen Korisliigassa. Karhubasket aloittaa Korisliigan keskiviikkona 2.10. Kotkassa, jossa viime kevään välierävastus KTP isännöi kauhajokisia. Karhubasketin kotiavaus on vuorossa sunnuntaina 6.10 kello 17, jolloin karhuluolaan saapuu sarjanousija Lahti Basketball Vesä Mäkäläisen ja Tuomas Hirvosen johdolla. Sunnuntaina 6. lokakuuta Karhubasket nostaa seinälle toisen mestaruusviirin. Tuota hetkeä kannattaa tulla seuraamaan.

Ennakkolippu.comissa on nyt avoinna lipunmyynti kahteen ensimmäiseen Korisliigan kotiotteluun. 6.10. pelattavan ottelun lisäksi, ennakkolipusta voi ostaa lippuja keskiviikkona 9.10. kello 18.30 pelattavaan BC Nokia otteluun.

Tuota enempää otteluita ei vielä voi ennakkolippu.comiin avata, sillä jos Karhubasket etenee BCL:n runkosarjaan, otteluohjelmaan tulee muutoksia. Ensimmäinen BCL runkosarjaottelu olisi vuorossa jo keskiviikkona 16. lokakuuta Espanjassa. Elämme mielenkiintoisia aikoja!