UUTISET

02.10.2019

KARHUBASKETIN JUNIORIEN KAUDEN ALOITUSTILAISUUS SUNNUNTAINA KLO 14

Karhubasket on saanut BCL:n karsinnat päätökseen. Marginaali jatkopaikkaan oli pienen pieni. Keskiviikkona alkoi Korisliigakausi Kotkasta, josta joukkue toi mukanaan voiton ja kaksi sarjapistettä.

Kauden ensimmäinen kotiottelu on vuorossa tulevana sunnuntaina, kun sarjanousija Lahti Basketball saapuu karhuluolaan. Ottelu alkaa kello 17 ja ennen kamppailua Karhubasket nostaa toisen mestaruusviirin liikuntahallin seinälle.

Sunnuntain koripallopäivää saa hyvän aloituksen koulukeskuksen alakoulun jättiläisen portailla, jossa järjestetään kello 14 junioreille kauden aloitustilaisuus. Siellä saadaan infoa joukkueiden suunnitelmista tulevalle kaudelle ja harrste- sekä kilpailumaksuista.

Kaikki mukaan, niin saadaan kaudelle 2019-2020 mukava lähtö!