UUTISET

24.09.2018

BCL KARSINTAPELIT JATKUU – LIPUT OVAT MYYNNISSÄ

Karhubasket eteni koripallon mestarien liigan eli BCL:n toiselle karsintakierrokselle, voittamalla kahdesti Romanian viime kauden mestarin CSM CSU Oradean. Kotisalissa numerot olivat viime torstaina 87-84 ja vieraissa lauantaina 74-80. Yhteistulos ratkaisee jatkoon menijän, joka oli Karhubasketin eduksi 167-158.

Karhubasket pelaa seuraavan BCL karsintaottelun tiistaina Bulgarian Sofiassa. Vastustaja on Bulgarian viime kauden mestari Levski Lukoil. Levski Lukoil voitti omassa ensimmäisen karsintakierroksen otteluparissa Liettualaisen BC Siaulain yhteispistein 170-144 (79-91 ja 79-65).

Ennakoliput perjantain kamppailuun ovat myynnissä osoitteessa www.ennakkolippu.com. Lippuja menee hyvin kaupaksi, joten paikka saliin kannattaa varmistaa heti.

Lipunmyynti perjantaille alkaa Kauhajoen Kesportissa keskiviikkona kello 9.

Ne joilla on jo ostettuna numeroitu kausikorttipaikka, voivat ostaa ennakkolipusta numeroimattoman lipun. Heillä on istumaoikeus omalla paikallaan.

Lipunmyynti alkaa salilla perjantaina kello 17, samalla kun ovet avautuvat. Salilta voi ostaa myös kausilippuja Korisliigakaudelle 2018-2019, joka alkaa karhuluolassa sunnuntaina 7.10. kello 18.30, kun Karhubasketin vieraaksi saapuu Salon Vilpas. Myös tuon Korisliigakauden avausottelun lippuja voi ostaa salilta ja ennakkolippu.comista.

Yrityslippuja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta info@karhubasket.net.