UUTISET

05.09.2018

KARHUBASKET ALOITTAA HARJOITUSOTTELUT RUOTSISSA

Karhubasket on saanut koko joukkueen kasaan. Kazembe Abif, Durrell Summers ja Marvin Singleton saapuivat Kauhajoelle suunnitellusti viime perjantaina. Michael Moserin ja Rene Rougeaun matkoihin tuli pieniä muutoksia, mutta hekin pääsivät lopulta perille.

Karhubasket treenasi viime viikonloppuna Kurikassa ja harjoitukset jatkuivat normaalisti kotiluolassa maanantaina. Puolustava Korisliigan mestari pelaa ensimmäiset harjoitusottelut tulevana viikonloppuna Ruotsissa, kun Karhubasket kohtaa Östersundissa perjantaina 7. päivä syyskuuta kello 19 (paikallista aikaa) BC Luleån ja lauantaina 8. päivä kello 16 isäntäjoukkue Jämtlandin.

BC Luleå sai viime kauden päätteeksi Ruotsin pääsarjassa, Basketliganissa hopeiset mitalit. Finaaleissa mestari Norrköping oli parempi otteluvoitoin 4-3. Luleån kokoonpano ei vielä ole valmis, mutta vanhoina pelaajina joukkueessa jatkavat 203 senttinen laituri Denzel Andersson ja 208 senttinen sentteri Brice Massamba. Uusia pelaajia joukkueessa ovat mm. takamies Corban Collins ja laituri Tavarius Shine.

Isäntäjoukkue Jämtland putosi viimekaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Borasille otteluvoitoin 1-2, mutta tarjoaa Karhubasketille varmasti tiukan vastuksen.

Karhubasket jatkaa harjoitusotteluita kotiluolassa perjantaina 14. päivä syyskuuta, kun Tampereen Pyrintö saapuu koulukeskuksen liikuntahalliin. Tuo ottelu alkaa kello 18.30. Liput harjoitusotteluun maksavat 5 euroa kappale. Jos on jo hankittuna kausikortti Korisliigakaudelle 2018-2019, niin otteluun on vapaa pääsy. Kausilippuja voi ostaa salista vielä ennakkoon.

Harjoitusottelussa on myös mahdollisuus ostaa lippuja BCL karsintaotteluun ja kausikortteja Korisliigakaudelle 2018-2019.

Muistutuksena vielä lipuista:

Ennakkolippu.comissa on avoinna lipunmyynti BCL:n karsintaotteluun Karhubasket – CSM CSU Oradea, joka pelataan Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallilla torstaina 20.9. kello 18.30 alkaen. Lipunmyynti on käynyt vilkkaana, joten liput kannattaa varmistaa ajoissa.

Lippujen hinnat BCL:n karsintaotteluihin:
Aikuinen 15 euroa
Opiskelija / eläkeläinen 12 euroa
Lapsi 7-12v 6 euroa
Perhelippu 35 euroa

Ennakkolipussa on avoinna lipunmyynti myös Korisliigan avausotteluun Karhubasket – Salon Vilpas. Tuon viime kevään finaaliparin uusintaottelu pelataan koulukeskuksen liikuntahallilla sunnuntaina 7. päivä lokakuuta kello 17.15.

Lippujen hinnat Korisliigakaudella 2018-2019:
Aikuinen 15 euroa
Opiskelija / eläkeläinen 12 euroa
Lapsi 7-12v 6 euroa
Perhelippu 35 euroa

Numeroitujen kausikorttejen uusinta tulevalle kaudelle onnistuu seuraavasti:

lähetä sähköpostia osoitteeseen info@karhubasket.net ja liitä postiin paikkanumero, nimi ja laskutustiedot.
Kausilippu numeroidulle paikalle 360 euroa:
(sisäänpääsy kaikkiin Korisliigan runkosarjan ja mahdollisiin Korisliigan puolivälierien kotipeleihin, numeroitu oma paikka koko kauden.)

MUISTA, ETTÄ VANHA KAUSIKORTTI VAIN AKTIVOIDAAN UUDELLEEN MAKSUN JÄLKEEN, JOTEN PIDÄ VANHA KORTTI TALLESSA!

Kausilippu 250 euroa:
(sisäänpääsy kaikkiin Korisliigan runkosarjan kotipeleihin)

Kausilippu opiskelijat ja eläkeläiset 180 euroa:
(sisäänpääsy kaikkiin Korisliigan runkosarjan kotipeleihin)

MUISTA, ETTÄ VANHA KAUSIKORTTI VAIN AKTIVOIDAAN UUDELLEEN MAKSUN JÄLKEEN, JOTEN PIDÄ VANHA KORTTI TALLESSA!

Junioripassilla pääsee ilmaiseksi kaikkiin Karhubasketin kotiotteluihin.

UUTUUS !!!

VIP KAUSIKORTTI NUMEROIDULLE PAIKALLE 600 e
sisäänpääsy kaikkiin Korisliigan runkosarjan ja mahdollisiin Korisliigan puolivälierien kotipeleihin, numeroitu oma paikka koko kauden
Lisäksi ruokailu ennen jokaista kotipeliä kotisalilla. Ruokailu alkaa n. tuntia ennen pelin alkua (tästä lisää infoa vielä ennen kauden alkua).